slider-sector-retail_02.jpg slider-sector-retail_01.jpg
U bevindt zich hier  ›   › Sectoren › Retail

Retail


Het zwaartepunt van onze advisering ligt in de (binnenstedelijke) herontwikkeling van winkelcentra, meestal in combinatie met wonen. Maar ook onze ervaring met grote winkelconcepten aan de randen van stedelijke gebieden bijvoorbeeld als onderdeel van een stadionontwikkeling maakt ons een deskundige partner.

Een niet onbelangrijke succesfactor bij retailontwikkelingen is de betrokkenheid van de stakeholders. Deze betrokkenheid van stakeholders is van nature groot bij binnenstedelijke herontwikkelingen, als gevolg de complexiteit van de locatie. Maar ook bij randstedelijke retail projecten wanneer bijvoorbeeld concurrentie-aspecten een rol spelen bij de Ruimtelijke Ordeningsprocedures. Wij achten het daarom verstandig risico's en kansen gestructureerd inzichtelijk te maken, en wij zien een prominentere plaats voor zichtbaar leiderschap om de kans op succes groter te maken.

De focus van onze diensten ligt met name op integrale kosten-baten beheersing, ontwerpbegeleiding, planbeoordeling en kwaliteitsmonitoring. Daardoor zorgen wij bij de realisatie van winkelvastgoed voor een aantrekkelijke beleggingswaarde. Mede door (technische) kwaliteit en een grote mate van flexibiliteit, wordt er ruimte geboden aan de dynamiek van de retailmarkt.

4Building

Contactpersoon

ir. P.A. (Philip) Wenneker
Sr. Projectmanager & Partner

Philip geeft leiding aan de ontwikkeling van bijzondere utiliteitsgebouwen zoals onderwijsgebouwen, commercieel of cultureel vastgoed. In dit brede werkterrein geeft hij vorm aan de projectorganisaties, en stuurt het ontwikkelingsproces zodanig aan dat de huisvestingsvraagstukken van de klant een optimale invulling krijgen.

+31 (0)6 100 89 864
linkedin

4BuildingProjecten

slider-sector-retail_02.jpg

Herontwikkeling Schinkelkwadrant Zuid

Slider_animatie barning groot.jpg

Uitbreiding inbouwcentrum Barning

2009.1075_Slider.jpg

De Groene Pleinen Meppel

2009.1010_projecen_slider_duivenbode.jpg

Van Duivenboden Interieur

slider-sector-leisure_03.jpg

Leisure (sport, recreatie & cultuur)

slider-sector_gezondheidszorg_01.jpg

Gezondheidszorg

slider-sector-onderwijs_01.jpg

Onderwijs

slider-sector-kantoren_02.jpg

Kantoren

4BuildingSectoren


4Building heeft haar bedrijfsvoering opgedeeld in een 7-tal sectoren, welke zijn onderverdeeld over de drie partners, met elk hun projectmanagers en adviseurs. Door het regelmatig sparren van de partners en de steeds terugkerende interne afdelings- en bureauoverleggen is de kracht van 4Building kwaliteit te leveren in elke sector en in elk project afzonderlijk, door te luisteren naar uw wensen, maar ook door u te behoeden voor valkuilen en onnodig hoge kosten in de toekomst.