slider-sector-onderwijs_01.jpg slider-sector-onderwijs_02.jpg
U bevindt zich hier  ›   › Sectoren › Onderwijs

Onderwijs


Om goed te presteren zijn inspiratie en motivatie van wezenlijk belang. Een moderne leeromgeving kan daarom een belangrijke bijdrage leveren aan kwalitatief hoogwaardig onderwijs.

Aaneenschakeling van praktijk- en leeromgevingen

Een onderwijsgebouw moet optimaal faciliteren in de uitwisseling van kennis. De moderne onderwijsruimte is allang geen verzameling van lokalen meer maar zij wordt gevormd door een aaneenschakeling van praktijk- en leeromgevingen die meebewegen met toekomstige ontwikkelingen. Het is een een plek waar mensen zich thuis voelen en elkaar veilig kunnen ontmoeten. 

Regelmatig maken leisure projecten onderdeel uit van een multifunctioneel project of van locatie- of gebiedsontwikkelingen. Dat vraagt om een integrale projectbenadering en dus om inzicht en creativiteit.

In dit marktgebied - in het Engels met "Leisure" aangeduid - gaat het om voorzieningen voor vrije tijdsbesteding in brede zin. De financieel economische paragraaf van dergelijke voorzieningen is een belangrijke succesfactor bij de realisatie van de vaak uitgesproken ambities.

Financiering
De sleutel is niet zozeer draagvlak voor de wens, de noodzaak of het belang van de plannen, maar vooral de financiering daarvan. Daarbij komt dat de financiering en exploitatie van bijvoorbeeld zwembaden nogal afwijken van die van voetbalstadions of musea.

Regelmatig maken leisure projecten onderdeel uit van een multifunctioneel project of van locatie- of gebiedsontwikkelingen. Dat vraagt om een integrale projectbenadering en dus om inzicht en creativiteit.

Contactpersoon

ir. P.A. (Philip) Wenneker
Sr. Projectmanager & Partner

Philip geeft leiding aan de ontwikkeling van bijzondere utiliteitsgebouwen zoals onderwijsgebouwen, commercieel of cultureel vastgoed. In dit brede werkterrein geeft hij vorm aan de projectorganisaties, en stuurt het ontwikkelingsproces zodanig aan dat de huisvestingsvraagstukken van de klant een optimale invulling krijgen.

+31 (0)6 100 89 864
linkedin

4BuildingProjecten

c05-01.jpg

Renovatie UB Erasmus Bibliotheek

2012.1319_slider_EUR internet.jpg

Herhuisvesting Faculteit der Sociale Wetenschappen

project-de-meerwaarde_02.jpg

Nieuwbouw VMBO school De Meerwaarde

2009.1007_ROC_buiten totaal 20006.jpg

ROC Mondriaan Leidschenveen