slider-sector-leisure_03.jpg Diensten_Projectmanagement_bouwbord HAK (2).jpg 2009.1008_Slider 1.jpg slider-sector-leisure_02.jpg
U bevindt zich hier  ›   › Sectoren › Leisure (sport, recreatie & cultuur)

Leisure (sport, recreatie & cultuur)


In dit marktgebied - in het Engels met "Leisure" aangeduid - gaat het om voorzieningen voor vrijetijdsbesteding in brede zin. De financieel economische paragraaf van dergelijke voorzieningen is een belangrijke succesfactor bij de realisatie van de vaak uitgesproken ambities.

Financiering

De sleutel is niet zozeer draagvlak voor de wens, de noodzaak of het belang van de plannen, maar vooral de financiering daarvan. Daarbij komt dat de financiering en exploitatie van bijvoorbeeld zwembaden nogal afwijken van die van voetbalstadions of musea.

Regelmatig maken leisure projecten onderdeel uit van een multifunctioneel project of van locatie- of gebiedsontwikkelingen. Dat vraagt om een integrale projectbenadering en dus om inzicht en creativiteit.

De ervaring van de adviseurs van 4Building betreft de ontwikkeling van zwembaden, sporthallen, theaters en bioscopen, hotels en wellness centra, voetbalstadions en musea. Vaak betreft het plannen in combinatie met woningbouw, onderwijs en parkeervoorzieningen.

Naast de optimalisatie van de harde kant van deze ontwikkelingen begrijpen wij als geen ander dat de uitstraling en de eigen cultuur of identiteit veel meer nog dan in andere markten van doorslaggevend belang is voor een geslaagd eindresultaat.

Download pdf Productblad Leisure, hospitality & sports

 

4Building

Contactpersoon

ir. P.A. (Philip) Wenneker
Sr. Projectmanager & Partner

Philip geeft leiding aan de ontwikkeling van bijzondere utiliteitsgebouwen zoals onderwijsgebouwen, commercieel of cultureel vastgoed. In dit brede werkterrein geeft hij vorm aan de projectorganisaties, en stuurt het ontwikkelingsproces zodanig aan dat de huisvestingsvraagstukken van de klant een optimale invulling krijgen.

+31 (0)6 100 89 864
linkedin

4BuildingProjecten

2014.1597_Corendon Apartments_slider_4.jpg

Corendon Village Hotel Amsterdam - Apartments

2013.1472_IceCube_1.jpg

Nieuwbouw ijssportaccommodatie IceCube

2010.1127 Ru Paré_slider.jpg

Nieuwbouw Community Center Ru Paré

2009.1008_QO_banner_1.jpg

Nieuwbouw QO Hotel Amsterdam