slider-sector-kantoren_02.jpg slider-sector-kantoren_01.jpg slider-sector-kantoren_DSC05792.JPG.jpg
U bevindt zich hier  ›   › Sectoren › Kantoren

Kantoren


Het belang van een goede huisvesting voor de prestaties van een organisatie en haar medewerkers wordt vaak onderschat. In onze visie gaat het hierbij om veel meer dan een functionele werkplek en een prettig klimaat.

Op strategisch niveau lichten wij graag de vastgoedportefeuille door om zo een beeld te vormen van de actuele kwaliteit en efficiëntie van de huisvesting, en om te kunnen adviseren over eventuele toekomstige ontwikkelingen. Dit kan uitbreiding en nieuwbouw betekenen, of renovatie en herinrichting, maar ook concentratie en herbestemming.

Hierbij is het onze verantwoordelijkheid om als onafhankelijke partij de positie van de opdrachtgever te versterken. Wij zien bovendien graag dat het ontwikkelingsresultaat van projecten volledig ten deel valt aan onze klanten.

Wij adviseren bij het tot stand komen van het huisvestingsconcept en het huisvestingsprogramma, waarbij wij oog hebben voor integratie van bijvoorbeeld facilitaire voorzieningen en ICT faciliteiten.

Berekend vanuit een toekomstbestendige en duurzame exploitatie geven wij de budgettaire kaders aan waarbinnen nieuwe programma's ontwikkeld kunnen worden. Wij adviseren graag over een slagvaardige projectorganisatiestructuur en contracteren de adviseurs en aannemers namens onze klant.

Innovatieve methoden

Wij leveren innovatieve methoden om gebruiksersparticipatie bij de totstandkoming daadwerkelijk een plaats te geven. Dat garandeert een bijzonder draagvlak en daarmee de grootste kans op een tevreden klant.

Opdrachtgevers

Wij hebben onze ervaring opgedaan bij een diversiteit aan publieke en private opdrachtgevers. Bij gemeentelijke en provinciale overheden, bij de grote financiële instellingen zoals ING, ABN Amro en DSB, internationale bedrijven als Shell en KPN, maar ook bij ontwikkelaars zoals OVG en Multivastgoed.

4Building

Contactpersoon

ir. P.A. (Philip) Wenneker
Sr. Projectmanager & Partner

Philip geeft leiding aan de ontwikkeling van bijzondere utiliteitsgebouwen zoals onderwijsgebouwen, commercieel of cultureel vastgoed. In dit brede werkterrein geeft hij vorm aan de projectorganisaties, en stuurt het ontwikkelingsproces zodanig aan dat de huisvestingsvraagstukken van de klant een optimale invulling krijgen.

+31 (0)6 100 89 864
linkedin

4BuildingProjecten

2012.1433_Slider.jpg

Nieuwbouw Fugro TechCenter

2011.1307_KBF_slider.jpg

KBF Studio

Slider_animatie barning groot.jpg

Uitbreiding inbouwcentrum Barning

slider-sector-leisure_03.jpg

Leisure (sport, recreatie & cultuur)

slider-sector_gezondheidszorg_01.jpg

Gezondheidszorg

slider-sector-onderwijs_01.jpg

Onderwijs

slider-sector-kantoren_02.jpg

Kantoren

4BuildingSectoren


4Building heeft haar bedrijfsvoering opgedeeld in een 7-tal sectoren, welke zijn onderverdeeld over de drie partners, met elk hun projectmanagers en adviseurs. Door het regelmatig sparren van de partners en de steeds terugkerende interne afdelings- en bureauoverleggen is de kracht van 4Building kwaliteit te leveren in elke sector en in elk project afzonderlijk, door te luisteren naar uw wensen, maar ook door u te behoeden voor valkuilen en onnodig hoge kosten in de toekomst.