2017.1833_LHV_1.jpg
U bevindt zich hier  ›   › Projecten › Herinrichten kantoor Landelijke Huisartsen Vereniging

Herinrichten kantoor
Landelijke Huisartsen Vereniging


De Landelijke Huisartsen Vereniging (LHV) behartigt de belangen van huisartsen en ondersteunt huisartsen in de dagelijkse praktijk. Het hoofdkantoor van de LHV is gevestigd in het Domus Medica te Utrecht. Wijzigingen in de organisatie, doelstellingen met betrekking tot de manier van werken en afname van gehuurde vloeroppervlak leidde ertoe dat LHV behoefte had aan een heringericht kantoor. Doel van de herinrichting was om door middel van een activity based working concept ontmoeting en efficiëntie te stimuleren. 

4Building heeft de LHV van A tot Z geadviseerd en ondersteund gedurende de ultra korte doorlooptijd, met als resultaat dat de scherpe planning is gehaald. 

In maart 2017 is LHV samen met 4Building gestart met het onderzoeken van de opgave en het opstellen van een programma en een business case. Op basis van het programma zijn Hollandse Nieuwe Architecten en Ingenieursbureau Linssen als adviseurs gecontracteerd. Vervolgens is met gebruikers en adviseurs een onderbouwd ontwerp tot stand gekomen.

4Building heeft de investerings- en bouwkosten gedurende de ontwerpfase geraamd. Parallel aan het opstellen van het ontwerp is de gefaseerde uitvoering aanbesteed. Na aanbesteding aan Verwol Projectafbouw is samen met adviseurs in een Bouwteam het ontwerptechnisch afgestemd en uitgewerkt. Dit heeft geleid tot een complete en onderbouwde technische en financiële opgave van de uit te voeren werkzaamheden. De goedgekeurde opgave van Verwol Projectafbouw is vervolgens in opdracht gegeven door middel van een aannemingsovereenkomst. 

Tijdens de uitvoering bleef LHV deels gebruik maken van hun bestaande kantooromgeving. Gedurende de gefaseerde uitvoering hebben diverse interne verhuizingen plaatsgevonden om de medewerkers van het LHV te accommoderen in hun werkzaamheden.

Onze bijdrage:

Periode
mrt 2017 - nov. 2017
Architect
Hollands Nieuwe Architecten
Adviseur installaties
Ingenieursbureau Linssen
Uitvoerende partijen

Verwol Projectafbouw

 

Kenmerken

Oppervlakte: 850 m² VVO
Status project: opgeleverd, nov. 2017

DOWNLOAD PDF Projectsheet

Deel dit project

Contactpersoon

ir. D. (Daan) van Beekum
Projectleider/adviseur

Daan is een ervaren en ambitieuze projectleider/adviseur met een sterke focus op contracten en (project)kwaliteit. Door zijn ervaringen in de bouwkundige –en civiele sector, zowel aan opdrachtgevers en opdrachtnemerszijde, zorgt Daan voor borging van belangen binnen de daarvoor gestelde kaders.

+31 (0)6 20 80 91 44
linkedin

4BuildingDiensten


Wij hebben een breed scala aan diensten, waarin wij u van projectadvies, -begeleiding en -ondersteuning kunnen voorzien, van het prille begin tot aan de eindfase en ingebruikname. Doordat een groot aantal van onze projectmanagers en adviseurs kennis bezit in meerdere vakgebieden, alsmede door deze kennis ook nog eens te kunnen weerleggen met elkaar, zijn wij van mening dat wij u te allen tijde zo optimaal mogelijk van dienst kunnen zijn.

Huisvestingsadvies

4building
Lees verder

Aanbesteden & Contracteren

4building
Lees verder

Bouwkostenmanagement

4building
Lees verder

Projectmanagement

4building
Lees verder

Duurzame Ontwikkeling

4building
Lees verder

4BuildingUsers

4building
Lees verder

Conceptontwikkeling

4building
Lees verder

Ontwerpmanagement

4building
Lees verder

Risicomanagement

4building
Lees verder

Directievoering & Toezicht

4building
Lees verder

Aankoopkeuringen & Standopnames

4building
Lees verder

Onderhoudsmanagement

4building
Lees verder

Meetcertificaten NEN 2580

4building
Lees verder
Alle diensten

4BuildingProjecten

2018.1965 ABI_slider.jpg

Nieuwbouw Assemblagefaciliteit ABI Haarlem

2018.1925 Codam banner.jpg

Verbouw gebouw 39 voormalig Marineterrein

2017.1833_LHV_1.jpg

Herinrichten kantoor Landelijke Huisartsen Vereniging

2017.1832 SAB_artist impression 1.jpg

Nieuwbouw SAB-profiel Geldermalsen