190527_Groepsfoto 4B_Banner_Website_v2_cropped.jpg
U bevindt zich hier  ›   › Over 4Building › Wie zijn wij

4Building Wie zijn wij


Op zoek naar een partner voor uw bouw- of huisvestingsproject? Dan wilt u een bureau dat vak- en maatwerk levert bij het beantwoorden van uw vraag. Deskundige adviseurs op het gebied van planontwikkeling, huisvesting of bouwkosten en betrokken projectmanagers bij uw ontwerp- of bouwproces. Creatieve experts die ook buiten de gebaande paden nieuwe kansen en oplossingen zoeken voor gebieden, gebouwen en gebruikers. Professionals die met impact zorg willen dragen voor de duurzame ontwikkeling van de gebouwde omgeving.

HOE GAAN WE TE WERK? 

Deskundig & doelgericht
Ons multidisciplinaire team biedt helder overzicht op uw vraagstuk. Wij weten precies welke stappen te nemen naar uw einddoel – en welke niet. Processen en projecten doordacht en slim neerzetten bespaart tijd en onnodige kosten. Daarom bepalen we graag samen met u de juiste route voordat uw – vaak kapitaalintensieve – reis start. 

Betrokken
We hechten veel waarde aan goed en geregeld contact met u als opdrachtgever en met andere betrokkenen. U wordt oprecht gehoord tijdens het gehele project en u begrijpt wat er speelt. Naast uw belang strekt onze betrokkenheid zich uit naar de maatschappij en naar toekomstige generaties. Om onze voetafdruk te verkleinen zijn we continu op zoek naar energiezuinige ontwerpen en systemen, duurzame materialen en circulaire oplossingen. 

Inventief
Wij houden van een open vizier. Om uw onderliggende wensen boven tafel te krijgen gebruiken we innovatieve technieken. Door over de grenzen van ons vakgebied heen te kijken komen we tot de sterkste oplossingen. Zo krijgt u niet altijd wat u verwacht, maar altijd wat u nodig heeft. 
Wij worden vaak gevraagd out of the box te denken en zijn daarmee een volwaardige sparringpartner voor u. We willen niet overtuigen maar juist inspireren om daarna samen aan de slag te gaan. Schouder aan schouder op weg naar het beste eindresultaat.   

Onafhankelijk
4Building is een verfrissend geluid in de wereld van bouwadvies en projectmanagement. Naast onze doelgerichte aanpak, onverwachte oplossingen en doorlopende betrokkenheid zijn we strikt onafhankelijk. Alleen uw (commerciële) belang staat centraal: helder en transparant.  

WAT DOEN WIJ? 

4Building kent 5 pijlers:

  1. Projectmanagement: verbinding, sturing & overzicht in elke fase van uw project
  2. Huisvestingsadvies: de beste balans in behoefte, ruimte, beleving & werkwijze
  3. Bouwkostenmanagement: strategisch inzetten van uw beschikbare middelen
  4. Aanbesteden & Contracteren: adviseren & begeleiden van procedures & contracten
  5. Duurzame Ontwikkeling: transitie naar toekomstbestendige oplossingen

Van het eerste idee tot de laatste steen: onze adviseurs bieden in alle fasen van het proces de juiste ondersteuning. Uw wensen staan hier, binnen de objectieve kaders van tijd en geld, altijd voorop.

Wilt u weten wat wij voor uw project kunnen betekenen? Bel met een van onze adviseurs!