Groepsfoto4B_Rij_DSC_6126_V2.jpg
U bevindt zich hier  ›   › Over 4Building › Wie zijn wij

4Building Wie zijn wij


Begin 2009 zijn we gestart in een financieel-economisch roerige tijd. De vier partners (de 4 uit onze naam) zijn alle vier ondernemers die het plezier van zelfstandigheid zagen en tegelijkertijd goed oog hadden voor de spannende kansen en de risico's. Hoewel het bureau pas in 2009 is gestart, hebben de partners en medewerkers veel ervaring.

Wij leveren ondersteuning op maat in alle fasen van het proces: van initiatieffase tot en met realisatie en nazorg en hebben een brede expertise opgebouwd in het ontwikkelen van functioneel en financieel aansprekende concepten in met name de gezondheidszorg, onderwijs, kantoren, infrastructuur, leisure en retail.

Inspiratie

De werksfeer in ons bedrijf kenmerkt zich door een combinatie van gezonde ambitie en collegialiteit. Samen proberen wij te zorgen voor een optimaal eindresultaat en tevreden klanten. Hierbij laten wij ons binnen en buiten het vakgebied inspireren door nieuwe kennismakingen en samenwerkingen met nieuwe partijen maar natuurlijk ook door vakgenoten en opdrachtgevers.

Onze projecten kunt u door heel Nederland vinden. Onze ambitie is om de komende jaren verder uit te groeien tot een gerenommeerde speler in de markt op het gebied van bouw- en huisvestingsvraagstukken.

Wilt u weten of wij u bij uw vragen kunnen helpen? Neem dan contact met ons op.