Slider_werkenbij_01.jpg
U bevindt zich hier  ›   › Over 4Building › Vacatures

Werken bij 4Building


4Building is een groeiend projectmanagement- en adviesbureau voor vraagstukken op het gebied van huisvesting, vastgoed en bouw. Wij verrichten onze dienstverlening in de woning- en utiliteitsbouw, voor opdrachtgevers bij o.a. zorgaanbieders, (semi)overheid, onderwijsinstellingen en corporaties.

Wij zorgen voor professionele adviezen en diensten in nauwe samenwerking met onze opdrachtgevers. Dat doen we bij grote of complexe vraagstukken in samenwerking met één of meer collega’s. Wij werken hard aan onze groei op basis van gedegen ervaring en kennis van de markten. Wij zijn per januari 2009 gestart met vier senior professionals op verschillende kennisgebieden en hebben inmiddels zestien medewerkers. Met veel enthousiasme en ondernemingsgeest bouwen wij verder aan ons bureau.

Wat wij bieden

Werken bij 4Building betekent dan ook: kansen krijgen en nemen, kennis en vaardigheden ontwikkelen en overdragen, werken als ondernemer op elk niveau, een stimulerende omgeving, pragmatisch bezig zijn en tevreden klanten krijgen en behouden. En dat alles in een collegiale sfeer met uitstekende collega’s in een prettige omgeving.

Arbeidsvoorwaarden

Als je bij 4Building werkt, heb je een uitstekend pakket arbeidsvoorwaarden die jouw ambities ondersteunen en waarin betrokkenheid bij het bedrijf wordt gestimuleerd. Een prima honorering op basis van kennis, ervaring en toegevoegde waarde is vanzelfsprekend. Daarnaast wordt het resultaat van het bureau ook merkbaar voor de medewerkers. De arbeidsvoorwaarden geven de ruimte voor flexibel werken zowel voor de werknemer als voor het bureau. Veel aandacht wordt besteed aan de continue ontwikkeling van kennis en vaardigheden van de individuele medewerker en het bureau als geheel.

Enthousiast geworden? Wij zijn altijd geïnteresseerd in open sollicitaties. Stuur gerust een brief of e-mail aan info@4building.nl

Vacatures:

Wij zijn 4Building

4Building is een onafhankelijk en innovatief adviesbureau met ervaren adviseurs op het gebied van conceptontwikkeling, huisvestingsadvies, duurzame ontwikkeling, projectmanagement, bouwkostenmanagement en aanbesteden & contracteren. Speerpunten daarbij zijn de markten van de gezondheidszorg, onderwijs, hospitality en de publieke en commerciële sector.

Meer over 4Building
4Building medewerker Bas
ir. F.J.S.
(Bas)
van Eijndhoven
4Building medewerker Kees
ing. C.
(Kees)
Regelink
4Building medewerker Philip
ir. P.A.
(Philip)
Wenneker
4Building medewerker Quiel
ir. A.Q.
(Quiel)
Beekman
4Building medewerker Frank
ing.F.C.
(Frank)
Rijbroek