Slider_bord_logo.jpg
U bevindt zich hier  ›   › Over 4Building › Stage en afstuderen

Stage en afstuderen bij 4Building


Contacten met studenten en onderwijsinstellingen vinden wij binnen het bureau zeer belangrijk. Studenten begeleiden kost weliswaar tijd maar biedt ook veel voldoening, inspiratie en uitwisseling van kennis. Met de technische universiteiten zoeken wij naar nieuwe ontwikkelingen en toepassingen binnen het vakgebied.

Vanuit dit perspectief staan wij open voor stages en afstudeerders. Wij vragen van stagiaires en afstudeerders een ondernemende kijk op de periode die ze bij 4Building willen doorbrengen. Wij hebben onze eigen ideeën over onderwerpen maar worden liever verrast door creatieve studenten. Neem gerust contact met ons op via werken@4building.nl

Vacatures

Op dit moment hebben wij geen vacatures.

Wij zijn 4Building

4Building is een onafhankelijk en innovatief adviesbureau met ervaren adviseurs op het gebied van conceptontwikkeling, huisvestingsadvies, duurzame ontwikkeling, projectmanagement, bouwkostenmanagement en aanbesteden & contracteren. Speerpunten daarbij zijn de markten van de gezondheidszorg, onderwijs, hospitality en de publieke en commerciële sector.

Meer over 4Building
4Building medewerker Bas
ir. F.J.S.
(Bas)
van Eijndhoven
4Building medewerker Kees
ing. C.
(Kees)
Regelink
4Building medewerker Philip
ir. P.A.
(Philip)
Wenneker
4Building medewerker Frank
ing.F.C.
(Frank)
Rijbroek
4Building medewerker Sander
ir. S.
(Sander)
de Brouwer