iStock_000015056800_Full.jpg iStock_000053795144_Full.jpg
U bevindt zich hier  ›   › Over 4Building › Onze visie

Onze visie


In onze projecten onderzoeken wij de klantvraag en de vraag achter die vraag. In veel projecten gaat het om "bouwen" en "stenen". Wij starten daar echter nooit mee. Wij zijn geïnteresseerd in de eindgebruiker; wie is dit en wat zijn de behoeften die het project tot een succes maken? Als eerste bouwadviesbureau in Nederland gebruiken wij hiervoor o.a. beproefde innovatieve technieken, die toegepast worden binnen de industriële productontwikkeling.

"Betrokkenheid, kwaliteit en creativiteit, daar gaat het ons om"

Betrokkenheid

Wij ervaren uw (in)spanning in uw projecten als de onze en zullen een grote betrokkenheid en "drive" tonen in het gezamenlijk behalen van optimale eindresultaten. Wij staan niet aan de zijlijn te observeren en te adviseren. Nee, wij doen graag mee in het team.

Kwaliteit

Wij zijn iedere dag bezig met bouw- en huisvestingsvraagstukken. Dit zorgt voor een hoog kennis- en informatieniveau. Wij zijn in staat om voor u te denken vanuit uw einddoel en terug te vertalen wat er vandaag moet gebeuren. Wij zorgen ervoor de processen en projecten slim en doordacht neer te zetten. Door dat in een keer goed te doen, bespaart u tijd en kosten.

Creativiteit

Wij worden vaak gevraagd "out of the box" te denken en zijn daarmee een volwaardige sparringpartner voor u. Is de vraag reëel? Wat wilt u? Wij zullen altijd doorvragen om te komen tot de juiste vraagstelling. Hiermee zoeken we niet naar standaard-oplossingen maar proberen we meer uit alle partijen te halen dan u verwacht. Wij zijn creatief en proactief.

Wij geloven niet in kant-en-klare oplossingen. Wij werken juist met veel plezier aan het achterhalen en daarna realiseren van uw ambities. De combinatie van betrokkenheid, kwaliteit en creativiteit levert vaak nieuwe en complementaire inzichten in projecten. Dit leidt tot onverwachte oplossingen en toegevoegde waarde. Dit is precies wat wij bedoelen met optimale eindresultaten.

4Building
4Building