SliderQuielBeekman_02.jpg Quiel_slider 1.JPG.jpg
U bevindt zich hier  ›   › Over 4Building › Onze medewerkers › Quiel Beekman

Quiel Beekman


https://www.4building.nl/uploads/images/medewerkers/Quiel_Beekman.jpg
ir. A.Q. (Quiel) Beekman
Projectleider/ User Participation Designer

Quiel heeft een studie Industrieel Ontwerpen aan de TUDelft afgerond. Haar passie is het uitvoeren van participatief gebruikersonderzoek en het adviseren en ontwerpen vanuit een gebruikersbeleving. Ze ontwerpt, faciliteert en analyseert creatieve gebruikersparticipatie (co-design) sessies, waarmee ze het project/ontwerp verrijkt en draagvlak creëert bij de eindgebruikers voor verandertrajecten. Ze maakt complexe informatie toegankelijk voor eindgebruikers en vertaalt hun stilzwijgende alledaagse kennis, op visuele wijze, in concrete ontwerprichtlijnen en PvE’s.

+31 (0)23 303 59 85
linkedin
4Building
Het project waar ik het meest trots op ben is het kinderoncologisch co-creatie project dat ik samen met de HU, het UMCG en een aantal andere creatieve bedrijven uitvoer.
4Building
De zee en mijn tropische tuin laten me aarden.
4Building
4Building
Werken met de TUDelft en de HU is leuk en ontzettend inspirerend.
4Building
"Reizen verrijkt mijn leven."
4Building
"Ik voel me het best als de eindgebruikers het proces en vooral ook de tools verrassend en inspirerend vinden en ik precies kan doen waar ik voor sta."
4Building
De projecten waarbij je je echt kunt verplaatsten in de eindgebruiker (door bijvoorbeeld mee te lopen op de werkvloer), daar word ik het gelukkigst van.
4Building
4Building
4Building