U bevindt zich hier  ›   › Over 4Building › MVO

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen


Naast onze ondersteuning aan projecten vinden wij het belangrijk om maatschappelijk actief betrokken zijn. Dat doen we op diverse vlakken. We ondersteunen sociale projecten, evenementen en onderzoek met (geheel of gedeeltelijk) belangeloze inzet. We sponsoren in de kring van medewerkers eventuele sportinitiatieven.

Daarnaast nemen we onze verantwoordelijkheid in het (mede) opleiden en inspireren van de nieuwe generatie adviseurs. Dit doen we door voorlichting te geven op middelbare scholen, mee te werken aan studentenprojecten en het bieden van stage en afstudeerplaatsen.

Enkele voorbeelden:
4Building is deelnemer geweest aan de Rabobank Circular Economy Challenge. We wilden met onze deelname zowel een succesvolle aanpak (proces) als praktische toepassingen (inhoud) ontwikkelen vanuit het streven naar een circulaire economie. Dit thema heeft in onze branche al veel aandacht maar heeft ons inziens in (bouw)projecten nog te weinig praktische toepassing. Samen met de Rabobank, KPMG en de andere deelnemers ontwikkelde we praktische tools die het integreren van Circulair Bouwen binnen projecten eenvoudiger maken.  

"Betrokkenheid, kwaliteit en creativiteit, daar gaat het ons om"

 

 

Verder zijn we betrokken bij de verbouwing van de Lutulistraat 141 te Hoofddorp. In dit vrijstaande huis wonen straks negen jongvolwassenen van 18 tot zo'n 25 jaar zo zelfstandig als maar mogelijk is. Een bijzonder thuis voor deze jongvolwassenen.

Stichting ZilverEsdoorn staat met dit particulier initiatief garant voor 24-uurszorg op antroposofische basis, voor de geborgenheid van een eigen kamer en de warmte en vertrouwdheid van samen leven

Wij dragen met gepaste trots bij in de bouw(kosten)begeleiding.

Straks staat er een mooi (t)huis voor alle bewoners. Het resultaat van een maatschappelijk samenwerkingsverband!