Slider_Nieuws_tekst.jpg
U bevindt zich hier  ›   › Over 4Building › Achter de schermen › Kerstattentie 2015 leuk ontvangen

Kerstattentie 2015 leuk ontvangen


21-12-2015

Dit jaar bestond de kerstattentie uit een aantal smaakvolle bonbons en een 3D-puzzel. We hebben erg leuke reacties hierover ontvangen en mensen zijn druk bezig met puzzelen :-)

Ook dit jaar is onze kerstattentie naar een idee van kunstenaar Rob van Haandel. Rob heeft in de loop der jaren meerdere kerstattenties voor ons ontworpen en gemaakt.

Traditiegetrouw hebben we het inpakken van onze kerstattenties zelf verzorgt, waarbij het 'productieproces' hiervoor steeds serieuzere vorm krijgt!

Na het versturen van de kerstattenties kwam naar boven dat de mogelijkheid bestaat dat bij een aantal puzzels abusievelijk een verkeerd stukje is bijgevoegd, waarvan een gat niet in lijn zit met de overige gaten (zie foto rechtsonder). Mocht dat bij u het geval zijn, wilt u dan contact met ons opnemen? U ontvangt dan van ons een passend puzzelstukje!

Rest ons uit te spreken dat wij ook volgend jaar hopen weer samen met onze klanten en opdrachtgevers mooie puzzels te mogen leggen en weer mee mogen schrijven aan een inspirerend en uitdagend 2016.

Mooie dagen toegewenst!

 

Deel dit bericht

meer