Slider_Nieuws_tekst.jpg
U bevindt zich hier  ›   › Over 4Building › Achter de schermen › 4Building bezoekt bouwplaats Hotel Amstelkwartier

4Building bezoekt bouwplaats Hotel Amstelkwartier


09-11-2015

Afgelopen weekend hebben een aantal collega's (inclusief aanhang) een bezoek gebracht aan het bouwproject Hotel Amstelkwartier. Aannemer J.P. van Eesteren was zo vriendelijk om voor ons de bouwplaats in het weekend open te stellen.

Nadat iedereen was voorzien van de nodige persoonlijke beschermingsmaatregelen kon de rondgang beginnen onder begeleiding van onze John Haamans, die bij dit bijzonder project directievoerder is. De tour leidde ons via de 2-laagse ondergrondse parkeerkelder, de in aanbouw zijnde mock-up van de (standaard) hotelkamer tot helemaal naar het hoogste punt van het gebouw op de 23e verdieping.

Dit was nog een behoorlijke klim via het trappenhuis omdat om veiligheidsredenen de bouwlift buiten gebruik was. Desalniettemin was het uitzicht er niet minder om. Het hoogste punt was daags voor ons bezoek nog officieel gevierd getuige het wijnglas dat in de betonvloer was meegestort.

Het was bovenal een geslaagde ochtend waarbij iedereen een goed beeld heeft gekregen van het project waar een aantal van onze collega's dagelijks hard aan werken.

Klik hier voor meer projectinformatie.

 

Deel dit bericht

meer