Slider_Nieuws_tekst.jpg
U bevindt zich hier  ›   › Over 4Building › Achter de schermen › Stranddag Meijer aan Zee

Stranddag Meijer aan Zee


20-07-2015

Op 27 juni 2015 heeft 4Building het strandpaviljoen Meijer aan Zee/De Favauge met bijbehorend strandgedeelte in Zandvoort onveilig gemaakt. De dag begon met een gezellige borrel op het terras, waarbij het team van Together Sportevents voor sport en spel zorgde op het strand. Het weer was warm en zonnig, daardoor was er optimale mogelijkheid tot beachvolleybal, beachtennis, knotshockey en kon er ook met een board tussen de golven gesurfd worden. Op het terras was er voor de kinderen volop gelegenheid om te tekenen, kleuren en knutselen met schelpen.                                                 

Na de sport- en spelactiviteiten stond er een lekkere barbecue voor ons klaar met ondertussen voor de kinderen een bingo en aan het einde van al het lekkers werd er een petje-op/petje-af quiz gehouden, met inhoudelijke vragen van 4Building. Iedereen kreeg een luxe set grote strandlakens met het logo van 4Building erop gedrukt mee naar huis.

De eerste helft van 2015 was voor 4Building een zeer hectische periode. Het Management dankte iedereen nadrukkelijk voor een ieders inzet deze maanden en overhandige alle medewerkers aan het einde van de dag een luxe set XL-strandlakens met logo. "Nu even tijd voor vakantie en genieten met het gezin en partners, straks weer vol er tegenaan!" 

 

Deel dit bericht

meer