Slider_Nieuws_tekst.jpg
U bevindt zich hier  ›   › Over 4Building › Achter de schermen › Kerstdiner Disgenoten Woubrugge

Kerstdiner Disgenoten Woubrugge


16-12-2014
Om het roerige jaar wat 4Building achter de rug heeft warm af te sluiten, zijn we met het hele team door het MT uitgenodigd bij Restaurant Disgenoten in Woubrugge om aldaar te genieten van een luxe kerstdiner onder het genot van diverse lekkere wijnen.

De avond begon met een borrel en een aantal mooi opgemaakte hapjes, waarna we na een uurtje konden aanschuiven aan de mooi gedekte lange tafel.

Zoals op de foto's te zien was de sfeer heel intens. Er is stilgestaan bij het met pensioen gaan van één van de partners, bij het ernstig ziek zijn van een aantal familieleden van collegae en bij het in terminale fase aanbeland zijn van onze zeer gewaardeerde collega Frieda Roeloffs-Rooijakkers, die op dat moment haar laatste dagen in een hospice doorbracht.

Al met al een zeer memorabele avond, mede omdat wij die avond tijdens het dessert het bericht kregen dat Frieda – 'Frietje' – deze avond is overleden. Wij konden haar aanwezigheid voelen en hebben dit samen kunnen verwerken. Oude herinneringen zijn opgehaald, er is gelachen, maar er zijn ook tranen gevloeid. 4Building was als een hechte familie en heeft weer gefunctioneerd als een warme deken tijdens deze kerst.

Deel dit bericht

meer