Slider_Nieuws_tekst.jpg
U bevindt zich hier  ›   › Over 4Building › Nieuws › 4Building adviseert Veiligheidsregio Kennemerland

4Building adviseert Veiligheidsregio Kennemerland


18-06-2019

4Building adviseert in opdracht van Veiligheidsregio Kennemerland (VRK) bij de aanbesteding van het meerjaren onderhoud, en bij het opstellen van het Programma van Eisen voor de huisvesting van haar eindgebruikers.

Het goed onderhouden van het vastgoed beperkt risico’s voor het uitvoeren van de veiligheidstaken van VRK. VRK brengt daarom de beheer- en onderhoudsdiensten aan haar vastgoed voor een periode van 4 tot 8 jaar onder bij twee externe samenwerkingspartners. Eén partner voor bouwkundige en schilderwerken en één partner voor het onderhouden van de gebouw-gebonden installaties. Om twee partners te contracteren voert VRK een Europese Niet openbare aanbestedingsprocedure uit met 2 percelen.

VRK verwacht in de komende periode een uitbreiding van de vastgoedportefeuille, omdat VRK het eigendom van de brandweerkazernes binnen de veiligheidsregio overneemt van de gemeentes. In de aanbesteding en in het contract rekening moet met deze uitbreiding rekening worden gehouden.

4Building ondersteunt VRK door vanaf april 2019 de project coördinatie bij de aanbesteding in te vullen. Tevens ondersteunt 4Building VRK met inhoudelijk, procesmatige en financieel advies, en adviseren wij op het gebied van onderhoudskosten.

Daarnaast heeft 4Building in samenwerking met de afdeling Huisvesting een Programma van Eisen ontwikkeld dat VRK en een opdrachtnemer houvast biedt voor verschillende scenario’s (wijzigingen, transitie, etc.) bij het faciliteren van huisvesting voor haar eindgebruikers.

Deel dit bericht

Meer nieuws