iStock_000021852358_Full.jpg
U bevindt zich hier  ›   › Diensten › Risicomanagement

Risicomanagement


Uw project wordt bij ons continu systematisch onderzocht op mogelijk onverwachte gebeurtenissen. Hierdoor kunt u bijtijds maatregelen nemen om negatieve gevolgen te voorkomen of te bestrijden. Daarnaast leidt risicomanagement tot het zien en het benutten van kansen.

Beslissen en handelen
Het uitvoeren van risicomanagement is noodzakelijk om goed projecten te kunnen beheersen, goed te kunnen plannen, goed te kunnen ramen maar bovenal om proactief te kunnen beslissen en te kunnen handelen naar mogelijk komende risico's.

Het uitvoeren van risicoanalyses is noodzakelijk om goed inzicht te krijgen in de werkelijke situatie en onzekere factoren in beeld te brengen. Toepassing van risicoanalyses:

Voor beheersing van risico's:

Als ondersteuning van beslissingen:

Als onderbouwing:

Download pdf Productblad Risicomanagement

4Building
4Building

Contactpersoon

ir. P.A. (Philip) Wenneker
Sr. Projectmanager & Partner

Philip geeft leiding aan de ontwikkeling van bijzondere utiliteitsgebouwen zoals onderwijsgebouwen, commercieel of cultureel vastgoed. In dit brede werkterrein geeft hij vorm aan de projectorganisaties, en stuurt het ontwikkelingsproces zodanig aan dat de huisvestingsvraagstukken van de klant een optimale invulling krijgen.

+31 (0)6 100 89 864
linkedin

4BuildingProjecten

2012.1324_slider_projecten_APMT.jpg

Risicomanagement Tender APM Terminals MVII

projecen_slider_2011.1280.jpg

Vervanging laatste deel watertransport leiding TL62

Slider_Diensten_Risicomanagement.jpg

Risicomanagement grondbeleid Nijkerk en Leusden

2011.1226_risk dobbelstenen slider grijs (2).jpg

Inzet Risicomanager Wegen Project Westland (WPW)

4BuildingKlanten

http://www.hetsporthuisabcoude.nl/over-ons/stichting-zwembad-abcoude/ http://www.corendonhotels.com/nl/ http://www.vlaardingen.nl http://www.albeda.nl http://siza.nl http://respectzorggroep.nl https://www.ihg.com/hotels/us/en/reservation http://www.ridderkerk.nl http://www.sabprofiel.nl http://www.spitalzentrum-biel.ch/home/ http://www.4building.nl/projecten/huis-van-het-onderwijs-leiden/62/detail-projecten https://www.hetwkz.nl/nl/ http://www.catharinastichting.nl http://www.tudelft.nl/ http://cultuurontwerp.nl/ http://www.zilveresdoorn.nl http://www.eur.nl http://www.qo-amsterdam.com http://www.umcutrecht.nl/nl/Ziekenhuis http://www.schiphol.nl/index_shg.html http://www.barendrecht.nl/

 

4BuildingDiensten


Wij hebben een breed scala aan diensten, waarin wij u van projectadvies, -begeleiding en -ondersteuning kunnen voorzien, van het prille begin tot aan de eindfase en ingebruikname. Doordat een groot aantal van onze projectmanagers en adviseurs kennis bezit in meerdere vakgebieden, alsmede door deze kennis ook nog eens te kunnen weerleggen met elkaar, zijn wij van mening dat wij u te allen tijde zo optimaal mogelijk van dienst kunnen zijn.

Huisvestingsadvies

4building
Lees verder

Aanbesteden & Contracteren

4building
Lees verder

Bouwkostenmanagement

4building
Lees verder

Projectmanagement

4building
Lees verder

Duurzame Ontwikkeling

4building
Lees verder

4BuildingUsers

4building
Lees verder

Conceptontwikkeling

4building
Lees verder

Ontwerpmanagement

4building
Lees verder

Risicomanagement

4building
Lees verder

Directievoering & Toezicht

4building
Lees verder

Aankoopkeuringen & Standopnames

4building
Lees verder

Onderhoudsmanagement

4building
Lees verder

Meetcertificaten NEN 2580

4building
Lees verder
Alle diensten