Diensten_Projectmanagement_bouwbord HAK (2).jpg Slider_projectmanagement_01.jpg
U bevindt zich hier  ›   › Diensten › Projectmanagement

Projectmanagement


In onze filosofie krijgt niet alleen de beheersing van de projectspecifieke parameters (tijd, geld, etc) een prominente plaats in het project, maar ook het "creëren en toevoegen van waarde" voor klant en omgeving. Leiderschap speelt daarbij een cruciale rol.

Transparant proces
Onze projectmanagementsystemem waarborgen dat alle aspecten die een belangrijke waarde aan het project kunnen toevoegen expliciet worden gemaakt. Onze plannen van aanpak zorgen voor een transparant proces. Wij besteden daarbij grote zorg aan de communicatie met de opdrachtgever zelf, maar vervolgens ook met de eindgebruikers en de omgeving. De bouw- of huisvestingsopgave wordt vervolgens zo gedetailleerd mogelijk weergegeven in een programma van eisen.

Bouworganisatievorm
4Building heeft ruime ervaring in verschillende methoden voor de totstandkoming van een vernieuwend en gedragen programma. Zo zijn wij bijvoorbeeld de eerste adviseur die succesvol de "User Participation Design"-methode toepast.

Om de doelen van de klant te kunnen realiseren adviseert 4Building op een deskundige en onafhankelijke wijze over de meest passende bouworganisatievorm. De aanbesteding en de contractering van adviserende en uitvoerende partijen voert 4Building afhankelijk van de gekozen bouworganisatievorm vroeger of later in het proces uit.

Regie
De ontwerpfase is in de totale life cycle van een project het moment waarop het programma van eisen (pve) vertaald wordt in een getekend en berekend ontwerp. De ervaring leert dat in deze fase de wensen van de opdrachtgever in het gedrang kunnen komen als gevolg van tegenstrijdige belangen. 4Building neemt in deze fases van het bouwproces de regie in handen en treedt namens de opdrachtgever op als onafhankelijk projectmanager. Architecten, adviseurs en aannemers werken onder de deskundige leiding van 4Building in het projectteam samen om een ontwerp te maken en een gebouw te bouwen dat voldoet aan de allesbepalende wensen en eisen van de opdrachtgever.

Contactpersoon

ir. P.A. (Philip) Wenneker
Sr. Projectmanager & Partner

Philip geeft leiding aan de ontwikkeling van bijzondere utiliteitsgebouwen zoals onderwijsgebouwen, commercieel of cultureel vastgoed. In dit brede werkterrein geeft hij vorm aan de projectorganisaties, en stuurt het ontwikkelingsproces zodanig aan dat de huisvestingsvraagstukken van de klant een optimale invulling krijgen.

+31 (0)6 100 89 864
linkedin

4BuildingProjecten

2014.1597_Corendon Apartments_slider_4.jpg

Corendon Village Hotel Amsterdam - Apartments

2013.1471_RRC slider 2.jpg

Uitbreiding & herinrichting Rijnlands Revalidatie Centrum

2009.1008_QO_banner_1.jpg

Nieuwbouw QO Hotel Amsterdam

SliderMarkNierop.jpg

Nieuwbouw ROC Mondriaan Brasserskade

4BuildingKlanten

http://www.hetsporthuisabcoude.nl/over-ons/stichting-zwembad-abcoude/ http://www.corendonhotels.com/nl/ http://www.vlaardingen.nl http://www.albeda.nl http://siza.nl http://respectzorggroep.nl https://www.ihg.com/hotels/us/en/reservation http://www.ridderkerk.nl http://www.sabprofiel.nl http://www.spitalzentrum-biel.ch/home/ http://www.4building.nl/projecten/huis-van-het-onderwijs-leiden/62/detail-projecten https://www.hetwkz.nl/nl/ http://www.catharinastichting.nl http://www.tudelft.nl/ http://cultuurontwerp.nl/ http://www.zilveresdoorn.nl http://www.eur.nl http://www.qo-amsterdam.com http://www.umcutrecht.nl/nl/Ziekenhuis http://www.schiphol.nl/index_shg.html http://www.barendrecht.nl/

 

4BuildingDiensten


Wij hebben een breed scala aan diensten, waarin wij u van projectadvies, -begeleiding en -ondersteuning kunnen voorzien, van het prille begin tot aan de eindfase en ingebruikname. Doordat een groot aantal van onze projectmanagers en adviseurs kennis bezit in meerdere vakgebieden, alsmede door deze kennis ook nog eens te kunnen weerleggen met elkaar, zijn wij van mening dat wij u te allen tijde zo optimaal mogelijk van dienst kunnen zijn.

Huisvestingsadvies

4building
Lees verder

Aanbesteden & Contracteren

4building
Lees verder

Bouwkostenmanagement

4building
Lees verder

Projectmanagement

4building
Lees verder

Duurzame Ontwikkeling

4building
Lees verder

4BuildingUsers

4building
Lees verder

Conceptontwikkeling

4building
Lees verder

Ontwerpmanagement

4building
Lees verder

Risicomanagement

4building
Lees verder

Directievoering & Toezicht

4building
Lees verder

Aankoopkeuringen & Standopnames

4building
Lees verder

Onderhoudsmanagement

4building
Lees verder

Meetcertificaten NEN 2580

4building
Lees verder
Alle diensten