slider_Diensten_witte balken_DSC00421.JPG.jpg
U bevindt zich hier  ›   › Diensten › Onderhoudsmanagement

Onderhoudsmanagement


Een belangrijke activiteit bij het beheren van de vastgoedportefeuille is het onderhoudsbeheer. Bij onderhoudsbeheer van een gebouw is het essentieel de conditie van gebouwen, gebouwgebonden installaties en terrein vast te leggen en te bewaken op basis van beleid, geldende wetgeving, veiligheid voor werknemers, bezoekers en patiënten, en financiën.

Meerjaren Onderhoudsplan
Door bewaking van deze aspecten wordt achterstallig onderhoud voorkomen, krijgt men inzicht in de noodzakelijke instandhoudingskosten over langere periode en beschikt men over feitelijke gegevens om beleidsbeslissingen gefundeerd te kunnen nemen. Een Meerjaren Onderhoudsplan (MJOP) schept de voorwaarden voor optimaal gebruik, verhuurbaarheid en instandhouding van het object door middel van een pakket van maatregelen gebaseerd op de te accepteren ad-hoc situaties en een planmatige preventieve aanpak.

Uw vastgoed kan jaarlijks systematisch worden gemonitord aan de hand van een vooraf afgesproken conditieniveau. Hierdoor kunt u tijdig maatregelen nemen om negatieve gevolgen te voorkomen of te bestrijden. Hiermee behoudt uw vastgoed zijn waarde, functionaliteit en uitstraling.

Meerwaarde voor de opdrachtgever
Het maken van een Meerjaren Onderhoudsplan (MJOP) en het jaarlijks monitoren is noodzakelijk om goed inzicht te krijgen, en te houden, in de werkelijke situatie.

Voor beheersing van risico's:

Als ondersteuning van beslissingen:

Als onderbouwing:

Download pdf Productblad Onderhoudsmanagement

4Building
4Building

Contactpersoon

J.J.M. (John) Haamans
Projectmanager

John heeft jarenlange ervaring en kennis in het begeleiden van speciale nieuwbouw (drukkerij, zorg en museum) en verbouwprojecten, alsmede in het onderhoud en beheer van vastgoed. Hij heeft ook als opdrachtgever gewerkt waardoor hij zich goed in de situatie van de opdrachtgever kan verplaatsen. John is in alle fasen van de ontwikkeling en bouw van projecten een waardevolle kracht voor de opdrachtgever.

+31 (0)6 124 95 861
linkedin

4BuildingProjecten

Sliders_project_Willemsoord.jpg

Meerjarenonderhoudsplan Willemsoord Den Helder

4BuildingKlanten

http://www.hetsporthuisabcoude.nl/over-ons/stichting-zwembad-abcoude/ http://www.corendonhotels.com/nl/ http://www.vlaardingen.nl http://www.albeda.nl http://siza.nl http://respectzorggroep.nl https://www.ihg.com/hotels/us/en/reservation http://www.ridderkerk.nl http://www.sabprofiel.nl http://www.spitalzentrum-biel.ch/home/ http://www.4building.nl/projecten/huis-van-het-onderwijs-leiden/62/detail-projecten https://www.hetwkz.nl/nl/ http://www.catharinastichting.nl http://www.tudelft.nl/ http://cultuurontwerp.nl/ http://www.zilveresdoorn.nl http://www.eur.nl http://www.qo-amsterdam.com http://www.umcutrecht.nl/nl/Ziekenhuis http://www.schiphol.nl/index_shg.html http://www.barendrecht.nl/

 

4BuildingDiensten


Wij hebben een breed scala aan diensten, waarin wij u van projectadvies, -begeleiding en -ondersteuning kunnen voorzien, van het prille begin tot aan de eindfase en ingebruikname. Doordat een groot aantal van onze projectmanagers en adviseurs kennis bezit in meerdere vakgebieden, alsmede door deze kennis ook nog eens te kunnen weerleggen met elkaar, zijn wij van mening dat wij u te allen tijde zo optimaal mogelijk van dienst kunnen zijn.

Huisvestingsadvies

4building
Lees verder

Aanbesteden & Contracteren

4building
Lees verder

Bouwkostenmanagement

4building
Lees verder

Projectmanagement

4building
Lees verder

Duurzame Ontwikkeling

4building
Lees verder

4BuildingUsers

4building
Lees verder

Conceptontwikkeling

4building
Lees verder

Ontwerpmanagement

4building
Lees verder

Risicomanagement

4building
Lees verder

Directievoering & Toezicht

4building
Lees verder

Aankoopkeuringen & Standopnames

4building
Lees verder

Onderhoudsmanagement

4building
Lees verder

Meetcertificaten NEN 2580

4building
Lees verder
Alle diensten