Slider_meetcertificaten.jpg
U bevindt zich hier  ›   › Diensten › Meetcertificaten NEN 2580

Meetcertificaten NEN 2580


Bij huur, koop en verkoop van vastgoed speelt de (vloer)oppervlakte een belangrijke rol. Daarbij is het belangrijk om een betrouwbaar inzicht te krijgen in de vloeroppervlakten.

In de praktijk is hier met enige regelmaat onduidelijkheid over. Zowel bij de (ver)hurende als bij (ver)kopende partij is dan behoefte aan een helder en inzichtelijk meetrapport.

Praktijkvoorbeelden waar meetrapporten waardevol zijn:

4Building is uw onafhankelijke partner die een gecertificeerde meetrapportage opstelt. Alle vermelde oppervlakten in dit rapport zijn bepaald volgens de norm NEN 2580:2007 'Oppervlakten en inhouden van gebouwen - Termen definities en bepalingsmethoden'.

De rapportage wordt opgesteld conform NTA 2581:2011 (Nederlandse Technische Afspraak).

In de NTA 2581:2011 zijn twee typen meetcertificaten gedefinieerd:

In overleg met u wordt bepaald welke certificering voor u van toepassing is. U ontvangt in elk geval:

Download pdfProductblad Meetcertificaten NEN 2580

4Building
4Building

Contactpersoon

ing. C. (Kees) Regelink
Bouwkostenadviseur & Partner

Kees is al tientallen jaren dé vertrouwenspersoon van opdrachtgevers bij het beheersen van bouw- en investeringskosten. Hij zorgt voor een heldere prognose van de bouwkosten ten opzicht van het budget en stuurt de uitwerking van de plannen binnen de budgettaire kaders. Daarnaast speelt hij een doorslaggevende rol bij aanbestedingen en prijsonderhandelingen.

+31 (0)6 100 90 286
linkedin

4BuildingKlanten

http://www.hetsporthuisabcoude.nl/over-ons/stichting-zwembad-abcoude/ http://www.corendonhotels.com/nl/ http://www.vlaardingen.nl http://www.albeda.nl http://siza.nl http://respectzorggroep.nl https://www.ihg.com/hotels/us/en/reservation http://www.ridderkerk.nl http://www.sabprofiel.nl http://www.spitalzentrum-biel.ch/home/ http://www.4building.nl/projecten/huis-van-het-onderwijs-leiden/62/detail-projecten https://www.hetwkz.nl/nl/ http://www.catharinastichting.nl http://www.tudelft.nl/ http://cultuurontwerp.nl/ http://www.zilveresdoorn.nl http://www.eur.nl http://www.qo-amsterdam.com http://www.umcutrecht.nl/nl/Ziekenhuis http://www.schiphol.nl/index_shg.html http://www.barendrecht.nl/

 

4BuildingDiensten


Wij hebben een breed scala aan diensten, waarin wij u van projectadvies, -begeleiding en -ondersteuning kunnen voorzien, van het prille begin tot aan de eindfase en ingebruikname. Doordat een groot aantal van onze projectmanagers en adviseurs kennis bezit in meerdere vakgebieden, alsmede door deze kennis ook nog eens te kunnen weerleggen met elkaar, zijn wij van mening dat wij u te allen tijde zo optimaal mogelijk van dienst kunnen zijn.

Huisvestingsadvies

4building
Lees verder

Aanbesteden & Contracteren

4building
Lees verder

Bouwkostenmanagement

4building
Lees verder

Projectmanagement

4building
Lees verder

Duurzame Ontwikkeling

4building
Lees verder

4BuildingUsers

4building
Lees verder

Conceptontwikkeling

4building
Lees verder

Ontwerpmanagement

4building
Lees verder

Risicomanagement

4building
Lees verder

Directievoering & Toezicht

4building
Lees verder

Aankoopkeuringen & Standopnames

4building
Lees verder

Onderhoudsmanagement

4building
Lees verder

Meetcertificaten NEN 2580

4building
Lees verder
Alle diensten