Slider_huisvesting_01.jpg Slider_huisvesting_02.jpg
U bevindt zich hier  ›   › Diensten › Huisvestingsadvies

Huisvestingsadvies


Uw huisvesting past niet meer bij de behoefte van vandaag: uw organisatie is veranderd, het pand is verouderd of werkprocessen zijn gewijzigd. Misschien twijfelt u over verbouwen, verhuizen of nieuwbouw. Een complex proces met allerlei factoren: naast uw functionele en financiële wensen wilt u ook dat uw medewerkers gewoon door kunnen werken.

Goede huisvesting is van grote invloed op uw bedrijfsresultaat. Professioneel advies helpt u naar huisvesting die perfect past bij uw vraag van nu en voorbereid is op de toekomst.

Strategisch, inventief en betrokken
Een huisvestingsvraagstuk vereist vooruitdenken: de juiste ingreep op het juiste moment. 4Building geeft u helder inzicht in alle mogelijkheden en gevolgen én advies bij strategische keuzes. Met ervaring in uiteenlopende sectoren kijken we graag over grenzen heen om u te inspireren met onverwachte voorbeelden. Extra waarde voegen we toe met onze kennis over duurzaamheid en beleving.

Een geslaagd project begint bij het stellen van de juiste vraag. Als geen ander weet 4Building de vraag achter de vraag boven tafel te krijgen. Dat doen we vroeg in het traject, met u en met eindgebruikers. In creatieve workshops, met een scherp luisterend oor en beeldende rapportages formuleren we samen uw doelstellingen en ambities. Hierdoor gaat uw project in een rechte lijn op uw doel af.

Complete partner in uw huisvestingsproject
Strategisch advies, een frisse blik en een persoonlijke aanpak: dat maakt 4Building uniek. Onze huisvestingsadviseurs zorgen voor kwaliteit en draagvlak binnen budget en planning. Zo haalt u het beste uit uw organisatie en uw medewerkers. 

Ons bureau bestaat uit een toegewijd team van huisvestingsadviseurs, projectmanagers, bouwkostendeskundigenen aanbestedingsspecialisten. Met deze bijzonder brede expertise is 4Building uw complete partner in elk bouwproject. In alle openheid en met veel plezier werken we samen met u, schouder aan schouder, aan het beste eindresultaat.

4Building bouwt of ontwikkelt niet zelf. Als onafhankelijk adviseur is ons enige belang dat u als opdrachtgever tevreden terugblikt op het proces, enthousiast bent over het resultaat en vol vertrouwen naar de toekomst kijkt.

Even bellen met een huisvestingsadviseur? Neem dan contact met ons op.

Contactpersoon

ir. F.J.S. (Bas) van Eijndhoven
Adviseur Gezondheidszorg & Partner

Bas heeft ruim tien jaar ervaring met huisvestings- en bouwprocessen in de gezondheidszorg. De zorg kent vele wijzigingen in regelgeving en financiering en dit beïnvloedt de visie op huisvesting en vastgoed. In planontwikkelingen vertaalt hij deze wijzigingen in een integrale aanpak van zorgvisie naar structuurplan.

+31(0)6 100 89 969
linkedin

4BuildingProjecten

2016.1802_Biel_slider_1.jpg

Renovatie Ziekenhuis Biel (Zwitserland)

2014.1618_Viattence_slider.jpg

Nieuwbouw Psychogeriatrische Woonvoorziening

c05-01.jpg

Renovatie UB Erasmus Bibliotheek

2012.1319_slider_EUR internet.jpg

Herhuisvesting Faculteit der Sociale Wetenschappen

4BuildingKlanten

http://www.hetsporthuisabcoude.nl/over-ons/stichting-zwembad-abcoude/ http://www.corendonhotels.com/nl/ http://www.vlaardingen.nl http://www.albeda.nl http://siza.nl http://respectzorggroep.nl https://www.ihg.com/hotels/us/en/reservation http://www.ridderkerk.nl http://www.sabprofiel.nl http://www.spitalzentrum-biel.ch/home/ http://www.4building.nl/projecten/huis-van-het-onderwijs-leiden/62/detail-projecten https://www.hetwkz.nl/nl/ http://www.catharinastichting.nl http://www.tudelft.nl/ http://cultuurontwerp.nl/ http://www.zilveresdoorn.nl http://www.eur.nl http://www.qo-amsterdam.com http://www.umcutrecht.nl/nl/Ziekenhuis http://www.schiphol.nl/index_shg.html http://www.barendrecht.nl/

 

4BuildingDiensten


Wij hebben een breed scala aan diensten, waarin wij u van projectadvies, -begeleiding en -ondersteuning kunnen voorzien, van het prille begin tot aan de eindfase en ingebruikname. Doordat een groot aantal van onze projectmanagers en adviseurs kennis bezit in meerdere vakgebieden, alsmede door deze kennis ook nog eens te kunnen weerleggen met elkaar, zijn wij van mening dat wij u te allen tijde zo optimaal mogelijk van dienst kunnen zijn.

Huisvestingsadvies

4building
Lees verder

Aanbesteden & Contracteren

4building
Lees verder

Bouwkostenmanagement

4building
Lees verder

Projectmanagement

4building
Lees verder

Duurzame Ontwikkeling

4building
Lees verder

4BuildingUsers

4building
Lees verder

Conceptontwikkeling

4building
Lees verder

Ontwerpmanagement

4building
Lees verder

Risicomanagement

4building
Lees verder

Directievoering & Toezicht

4building
Lees verder

Aankoopkeuringen & Standopnames

4building
Lees verder

Onderhoudsmanagement

4building
Lees verder

Meetcertificaten NEN 2580

4building
Lees verder
Alle diensten