Slider_huisvesting_01.jpg Slider_huisvesting_02.jpg
U bevindt zich hier  ›   › Diensten › Huisvestingsadvies

Huisvestingsadvies


Huisvestingsprojecten lijken in veel gevallen te gaan over het efficiënt opbergen van medewerkers. Hierbij wordt voorbij gegaan aan de toegevoegde waarde die huisvesting kan hebben op het bedrijfsresultaat.

Identiteit
Huisvesting toont en vormt mede identiteit van de onderneming. De huisvesting van een organisatie geeft, weliswaar vaak onbewust, de belangrijke eerste indruk. Huisvesting kan een duidelijke marketing of onderscheidende waarde hebben. Daarnaast beïnvloedt de huisvesting ook de werkwijze en onderlinge omgang en "vormt" daarmee letterlijk en figuurlijk een belangrijk deel van de organisatie.

In de huisvestingsadviezen van 4Building hebben we natuurlijk aandacht voor de voor de hand liggende functionele en financiële componenten. Deze elementen zijn doorgaans eenvoudig meetbaar, stuurbaar en benoembaar. Daarnaast of beter daarvoor spelen zachtere factoren als beleving, omgevingskwaliteit en waarden een belangrijke rol. Het in kaart brengen van deze latente behoeften vraagt een andere benadering maar resulteert meestal in onverwacht waardevolle resultaten.

De huisvesting van een organisatie bepaalt ook een redelijk deel van de productiviteit en effectiviteit. In veel gevallen staan de investeringen in huisvesting in geen verhouding tot de mogelijk extra te realiseren effectiviteit. Wij zijn in staat om de bovengenoemde componenten in een integrale afweging duidelijk zichtbaar te maken.

Effectieve balans
In aanpakken en methodieken zijn wij in staat goed aan te sluiten bij uw organisatie om zo gezamenlijk de juiste huisvesting voor uw organisatie te vinden door een effectieve balans en match tussen behoeften, beleving, capaciteit en werkwijze te realiseren. Vastgelegd in een helder huisvestingsbeleid is dit de eerste stap richting huisvesting "op maat".

Contactpersoon

ir. F.J.S. (Bas) van Eijndhoven
Adviseur Gezondheidszorg & Partner

Bas heeft ruim tien jaar ervaring met huisvestings- en bouwprocessen in de gezondheidszorg. De zorg kent vele wijzigingen in regelgeving en financiering en dit beïnvloedt de visie op huisvesting en vastgoed. In planontwikkelingen vertaalt hij deze wijzigingen in een integrale aanpak van zorgvisie naar structuurplan.

+31(0)6 100 89 969
linkedin

4BuildingProjecten

2016.1802_Biel_slider_1.jpg

Renovatie Ziekenhuis Biel (Zwitserland)

2014.1618_Viattence_slider.jpg

Nieuwbouw Psychogeriatrische Woonvoorziening

c05-01.jpg

Renovatie UB Erasmus Bibliotheek

2012.1319_slider_EUR internet.jpg

Herhuisvesting Faculteit der Sociale Wetenschappen

4BuildingKlanten

http://www.hetsporthuisabcoude.nl/over-ons/stichting-zwembad-abcoude/ http://www.corendonhotels.com/nl/ http://www.vlaardingen.nl http://www.albeda.nl http://siza.nl http://respectzorggroep.nl https://www.ihg.com/hotels/us/en/reservation http://www.ridderkerk.nl http://www.sabprofiel.nl http://www.spitalzentrum-biel.ch/home/ http://www.4building.nl/projecten/huis-van-het-onderwijs-leiden/62/detail-projecten https://www.hetwkz.nl/nl/ http://www.catharinastichting.nl http://www.tudelft.nl/ http://cultuurontwerp.nl/ http://www.zilveresdoorn.nl http://www.eur.nl http://www.qo-amsterdam.com http://www.umcutrecht.nl/nl/Ziekenhuis http://www.schiphol.nl/index_shg.html http://www.barendrecht.nl/

 

4BuildingDiensten


Wij hebben een breed scala aan diensten, waarin wij u van projectadvies, -begeleiding en -ondersteuning kunnen voorzien, van het prille begin tot aan de eindfase en ingebruikname. Doordat een groot aantal van onze projectmanagers en adviseurs kennis bezit in meerdere vakgebieden, alsmede door deze kennis ook nog eens te kunnen weerleggen met elkaar, zijn wij van mening dat wij u te allen tijde zo optimaal mogelijk van dienst kunnen zijn.

Huisvestingsadvies

4building
Lees verder

Aanbesteden & Contracteren

4building
Lees verder

Bouwkostenmanagement

4building
Lees verder

Projectmanagement

4building
Lees verder

Duurzame Ontwikkeling

4building
Lees verder

4BuildingUsers

4building
Lees verder

Conceptontwikkeling

4building
Lees verder

Ontwerpmanagement

4building
Lees verder

Risicomanagement

4building
Lees verder

Directievoering & Toezicht

4building
Lees verder

Aankoopkeuringen & Standopnames

4building
Lees verder

Onderhoudsmanagement

4building
Lees verder

Meetcertificaten NEN 2580

4building
Lees verder
Alle diensten