U bevindt zich hier  ›   › Diensten › Duurzame Ontwikkeling

Duurzame Ontwikkeling


Wij staan samen voor een enorme verduurzamingsopgave. U heeft de ambitie of ervaart dat u hier iets in moet gaan doen, maar weet niet waar u moet beginnen. Er komt veel op ons af Parijsakkoord, klimaatakkoord, bouwagenda, nieuwe bouwregels (BENG, gasloos, energielabel kantoren, milieuprestatie gebouwen). Nederland gaat 7 miljoen woningen en 1 miljoen gebouwen verduurzamen.

4Building gaat u hierin ondersteunen. Onze adviseurs duurzame (gebieds)ontwikkeling ondersteunen bij vraagstukken in gebiedsontwikkeling, nieuwbouw en transformaties, waarin wij de duurzame thema's energie, circulaire bouw, mobiliteit, klimaatadapatie en gezondheid integraal betrekken. Wij brengen ambities op gebouwniveau, waarin een optimale gebruikerstevredenheid van wezenlijk belang is, indien mogelijk samen met gebiedsambities. Om hiermee in het geheel van een ontwikkeling een goede (maatschappelijke) business case te creëren. Daarin betrekken wij belangrijke stakeholders in een transparant proces.

U bent bij ons aan het juiste adres voor ambitie- en kansenanalyses, investerings- en exploitatieberekeningen, verbinding met interne en externe stakeholders, vormgeving van nieuwe samenwerkingen, organisaties en projecten, en projectmanagement van het gehele ontwikkeltraject.

Meer weten over hoe wij u kunnen helpen met het realiseren van duurzame ambities in uw nieuwbouw of het zo effectief mogelijk verduurzamen van een bestaand gebouw?

Bel met onze Adviseur Duurzame Ontwikkeling, Sander Aukema.

Contactpersoon

ir. Y.S. (Sander) Aukema
Senior projectmanager / Adviseur Duurzame Ontwikkeling

Als procesmanager is Sander actief in de ondersteuning van opdrachtgevers die kansen willen vertalen naar concrete initiatieven in de duurzame ontwikkeling in relatie tot de gebouwde omgeving. Als onafhankelijk adviseur zorgt hij voor succesvolle samenwerking en vertaling in concrete samenwerkingsstrategie. Daarnaast ondersteunt hij organisaties bij business development (commercie), operationeel management op strategisch en operationeel niveau.

Specialismen:
Management, advies, programma, proces- en projectmanagement in de duurzame ontwikkeling en gebiedsontwikkeling.

+31 (0)6 129 99 670
linkedin

4BuildingProjecten

2012.1433_Slider.jpg

Nieuwbouw Fugro TechCenter

2009.1008_QO_banner_1.jpg

Nieuwbouw QO Hotel Amsterdam