Slider_directievoering_02.jpg
U bevindt zich hier  ›   › Diensten › Directievoering & Toezicht

Directievoering & Toezicht


Met de realisatie van het project breekt er een belangrijke fase aan. Alle disciplines en specialismen worden fysiek bij elkaar gebracht om het specifieke en unieke ontwerp ook daadwerkelijk te assembleren. Een vaak éénmalig samenwerkingsverband van adviseurs en aannemers, ieder afzonderlijk geselecteerd op prijs en kwaliteit.

Zij hebben verschillende belangen die niet altijd stroken met het belang van de opdrachtgever of de eindgebruiker. De voortgang en de kwaliteit van het bouwproject moeten echter altijd prevaleren boven de individuele belangen.

Directievoerder
Tijdens de uitvoering is de directievoerder samen met de toezichthouder verantwoordelijk voor de dagelijkse en onafhankelijke aansturing in dit proces, en zij stimuleren namens de opdrachtgever de verschillende partijen om met elkaar de optimale prestatie te leveren.

Dat vraagt om duidelijk en sterk leiderschap. De directievoerders van 4Building sturen vanuit hun kennis van en ervaring in de uitvoerende bouw proactief op verbinding tussen partijen, zijn kritisch op de kwaliteit van het eindresultaat en op vermeende meerkosten.

Een geolied proces wordt mogelijk met een doordachte start. Aan het begin van de bouwfase voert de directievoerder met de betrokken partijen een grondige analyse uit, met aandacht voor kansen en risico's. Een analyse van de techniek, en met name de integratie daarvan, van de beoogde kwaliteit, van de bouwlogistiek, van de organisatie en van de planning. Een gezonde fundering voor de verdere uitvoering.

Wij stimuleren daarbij het gebruik van moderne technieken & middelen (bijv. BIM). Het project eerst digitaal modelleren en virtueel bouwen kan winst opleveren voor alle partijen.

Kwaliteit van ons totale vakgebied
Van ieder project in uitvoering leren wij. Wij bouwen daarmee kennis op die we toepassen bij de planontwikkeling van nieuwe projecten. Dat draagt bij aan de kwaliteit van ons totale vakgebied: van eerste integraal huisvestingsadvies tot en met bouwmanagement en nazorg op de bouwplaats.

Download pdf Productblad Directievoering & Toezicht

Contactpersoon

ir. P.A. (Philip) Wenneker
Sr. Projectmanager & Partner

Philip geeft leiding aan de ontwikkeling van bijzondere utiliteitsgebouwen zoals onderwijsgebouwen, commercieel of cultureel vastgoed. In dit brede werkterrein geeft hij vorm aan de projectorganisaties, en stuurt het ontwikkelingsproces zodanig aan dat de huisvestingsvraagstukken van de klant een optimale invulling krijgen.

+31 (0)6 100 89 864
linkedin

4BuildingProjecten

2014.1597_Corendon Apartments_slider_4.jpg

Corendon Village Hotel Amsterdam - Apartments

2013.1471_RRC slider 2.jpg

Uitbreiding & herinrichting Rijnlands Revalidatie Centrum

2012.1433_Slider.jpg

Nieuwbouw Fugro TechCenter

2009.1008_QO_banner_1.jpg

Nieuwbouw QO Hotel Amsterdam

4BuildingKlanten

http://www.hetsporthuisabcoude.nl/over-ons/stichting-zwembad-abcoude/ http://www.corendonhotels.com/nl/ http://www.vlaardingen.nl http://www.albeda.nl http://siza.nl http://respectzorggroep.nl https://www.ihg.com/hotels/us/en/reservation http://www.ridderkerk.nl http://www.sabprofiel.nl http://www.spitalzentrum-biel.ch/home/ http://www.4building.nl/projecten/huis-van-het-onderwijs-leiden/62/detail-projecten https://www.hetwkz.nl/nl/ http://www.catharinastichting.nl http://www.tudelft.nl/ http://cultuurontwerp.nl/ http://www.zilveresdoorn.nl http://www.eur.nl http://www.qo-amsterdam.com http://www.umcutrecht.nl/nl/Ziekenhuis http://www.schiphol.nl/index_shg.html http://www.barendrecht.nl/

 

4BuildingDiensten


Wij hebben een breed scala aan diensten, waarin wij u van projectadvies, -begeleiding en -ondersteuning kunnen voorzien, van het prille begin tot aan de eindfase en ingebruikname. Doordat een groot aantal van onze projectmanagers en adviseurs kennis bezit in meerdere vakgebieden, alsmede door deze kennis ook nog eens te kunnen weerleggen met elkaar, zijn wij van mening dat wij u te allen tijde zo optimaal mogelijk van dienst kunnen zijn.

Huisvestingsadvies

4building
Lees verder

Aanbesteden & Contracteren

4building
Lees verder

Bouwkostenmanagement

4building
Lees verder

Projectmanagement

4building
Lees verder

Duurzame Ontwikkeling

4building
Lees verder

4BuildingUsers

4building
Lees verder

Conceptontwikkeling

4building
Lees verder

Ontwerpmanagement

4building
Lees verder

Risicomanagement

4building
Lees verder

Directievoering & Toezicht

4building
Lees verder

Aankoopkeuringen & Standopnames

4building
Lees verder

Onderhoudsmanagement

4building
Lees verder

Meetcertificaten NEN 2580

4building
Lees verder
Alle diensten