Slider_conceptontwikkeling_02.jpg
U bevindt zich hier  ›   › Diensten › Conceptontwikkeling

Conceptontwikkeling


In het dienstenpakket Conceptontwikkeling verzorgt 4Building voor haar opdrachtgevers een integrale visie en oplossingsrichting voor specifieke huisvestingsvraagstukken. In de aanpak en uitwerking spelen, naast een aansprekend en inspirerend concept, de functionele en financiële haalbaarheid een belangrijke rol.

Het ontwikkelen van een huisvestingsvisie vinden wij een cruciale eerste stap in het ontwikkelen van succesvolle toekomstige huisvesting. Natuurlijk dient de huisvestingsvisie ondersteunend te zijn aan de visie op de primaire dienstverlening (bijvoorbeeld: de onderwijsvisie of zorgvisie).

Het gezamenlijk doordacht en expliciet formuleren van de huisvestingsvisie maakt de vervolgstappen in het project eenvoudiger en sneller omdat steeds vanuit een gezamenlijk gedragen basis wordt gewerkt. Deze ogenschijnlijke extra investering in de beginfasen wordt doorgaans snel terugverdiend.

Bij het ontwikkelen van de concepten wordt vroegtijdig gekeken naar haalbaarheid. Steeds staat in onze aanpak het ondernemen en het primaire proces voorop. Echter, door onze ervaring weten wij vanuit het perspectief van huisvesting, logistiek en financiën vaak een extra dimensie toe te voegen aan het proces, meestal resulterend in een extra stuk efficiency en/of effectiviteit.

Bij het tot stand komen van de concepten hebben wij de beschikking over meerdere procesmodellen en aanpakken waarbij creativiteit en innovatie enerzijds de ruimte krijgen maar toch blijven passen in een heldere projectaanpak.

4Building
4Building

Contactpersoon

ir. F.J.S. (Bas) van Eijndhoven
Adviseur Gezondheidszorg & Partner

Bas heeft ruim tien jaar ervaring met huisvestings- en bouwprocessen in de gezondheidszorg. De zorg kent vele wijzigingen in regelgeving en financiering en dit beïnvloedt de visie op huisvesting en vastgoed. In planontwikkelingen vertaalt hij deze wijzigingen in een integrale aanpak van zorgvisie naar structuurplan.

+31(0)6 100 89 969
linkedin

4BuildingProjecten

2010.1212_Slider_project_UMCU-OK_2.jpg

Renovatie 21 OK's UMC Utrecht

2010.1159_slider OK.jpg

Verbouwing OK complex -fase 4- diaconessenhuis Leiden

2009.1087_slider met verkeersbord RKZ_DSCN1930.JPG.jpg

Uitbreiding en renovatie Rode Kruis Ziekenhuis

2009.1053_IMG_6704.JPG.jpg

Amphia Ziekenhuis, ontwikkelstudie

4BuildingKlanten

http://www.hetsporthuisabcoude.nl/over-ons/stichting-zwembad-abcoude/ http://www.corendonhotels.com/nl/ http://www.vlaardingen.nl http://www.albeda.nl http://siza.nl http://respectzorggroep.nl https://www.ihg.com/hotels/us/en/reservation http://www.ridderkerk.nl http://www.sabprofiel.nl http://www.spitalzentrum-biel.ch/home/ http://www.4building.nl/projecten/huis-van-het-onderwijs-leiden/62/detail-projecten https://www.hetwkz.nl/nl/ http://www.catharinastichting.nl http://www.tudelft.nl/ http://cultuurontwerp.nl/ http://www.zilveresdoorn.nl http://www.eur.nl http://www.qo-amsterdam.com http://www.umcutrecht.nl/nl/Ziekenhuis http://www.schiphol.nl/index_shg.html http://www.barendrecht.nl/

 

4BuildingDiensten


Wij hebben een breed scala aan diensten, waarin wij u van projectadvies, -begeleiding en -ondersteuning kunnen voorzien, van het prille begin tot aan de eindfase en ingebruikname. Doordat een groot aantal van onze projectmanagers en adviseurs kennis bezit in meerdere vakgebieden, alsmede door deze kennis ook nog eens te kunnen weerleggen met elkaar, zijn wij van mening dat wij u te allen tijde zo optimaal mogelijk van dienst kunnen zijn.

Huisvestingsadvies

4building
Lees verder

Aanbesteden & Contracteren

4building
Lees verder

Bouwkostenmanagement

4building
Lees verder

Projectmanagement

4building
Lees verder

Duurzame Ontwikkeling

4building
Lees verder

4BuildingUsers

4building
Lees verder

Conceptontwikkeling

4building
Lees verder

Ontwerpmanagement

4building
Lees verder

Risicomanagement

4building
Lees verder

Directievoering & Toezicht

4building
Lees verder

Aankoopkeuringen & Standopnames

4building
Lees verder

Onderhoudsmanagement

4building
Lees verder

Meetcertificaten NEN 2580

4building
Lees verder
Alle diensten