Slider_Nieuws_tekst.jpg
U bevindt zich hier  ›   › Diensten › Circulair ontwikkelen

Circulair ontwikkelen


In de huidige maatschappij dienen bouwopgaves duurzaam te zijn en een positieve bijdrage te leveren aan mens en milieu. Deze maatschappelijke verantwoordelijkheid is complex en zorgt voor nieuwe uitdagingen bij de realisatie van bouwopgaven.

4Building helpt u met het concreet maken van circulaire/duurzame ambities door te focussen op ‘waardecreatie en –ontwikkeling’. Vanuit een doordachte strategie kan waarde worden gecreëerd in een bouwopgave. Naast kosten en baten wordt dan ook gekeken naar de:

Hierdoor ontstaat een integrale waardebenadering van de bouwopgave. Keuzes kunnen geoptimaliseerd worden meegenomen in de verdere uitwerking en realisatie. Circulair ontwikkelen maakt gebruik van bestaande milieu- en kostenmodellen en technieken en combineert die met nieuwe, zoals:

Ons doel is om onderbouwd impact te hebben op uw duurzame keuzes en deze te verankeren in uw bouwopgave.

De circulaire dienstverlening van 4Building is gebaseerd op de grondbeginselen van de ‘Circulaire Economie’. De circulaire economie gaat uit van de waarde van grondstoffen en geproduceerde materialen, en die door middel van de cyclische benadering altijd een waarde behouden en herbruikbaar zijn. Afval zou uiteindelijk niet meer mogen bestaan.

Onze circulaire dienstverlening is een samenspel van onze kennis en ervaring, en tools die zijn ontwikkeld met verschillende kennispartners.

4Building
4Building

Contactpersoon

ir. P.A. (Philip) Wenneker
Sr. Projectmanager & Partner

Philip geeft leiding aan de ontwikkeling van bijzondere utiliteitsgebouwen zoals onderwijsgebouwen, commercieel of cultureel vastgoed. In dit brede werkterrein geeft hij vorm aan de projectorganisaties, en stuurt het ontwikkelingsproces zodanig aan dat de huisvestingsvraagstukken van de klant een optimale invulling krijgen.

+31 (0)6 100 89 864
linkedin

4BuildingKlanten

 

4BuildingDiensten


Wij hebben een breed scala aan diensten, waarin wij u van projectadvies, -begeleiding en -ondersteuning kunnen voorzien, van het prille begin tot aan de eindfase en ingebruikname. Doordat een groot aantal van onze projectmanagers en adviseurs kennis bezit in meerdere vakgebieden, alsmede door deze kennis ook nog eens te kunnen weerleggen met elkaar, zijn wij van mening dat wij u te allen tijde zo optimaal mogelijk van dienst kunnen zijn.

Huisvestingsadvies

4building
Lees verder

Aanbesteden & Contracteren

4building
Lees verder

Bouwkostenmanagement

4building
Lees verder

Projectmanagement

4building
Lees verder

4BuildingUsers

4building
Lees verder

Conceptontwikkeling

4building
Lees verder

Ontwerpmanagement

4building
Lees verder

Risicomanagement

4building
Lees verder

Directievoering & Toezicht

4building
Lees verder

Aankoopkeuringen & Standopnames

4building
Lees verder

Onderhoudsmanagement

4building
Lees verder

Meetcertificaten NEN 2580

4building
Lees verder

Circulair ontwikkelen

4building
Lees verder
Alle diensten