Slider_bouwkostenmanagement_01.jpg
U bevindt zich hier  ›   › Diensten › Bouwkostenmanagement

Bouwkostenmanagement


U heeft ambitieuze plannen: een nieuw kantoorgebouw, de renovatie van een monumentaal pand of een interne verbouwing van een afdeling. Maar hoe brengt u uw ambities in lijn met uw budget? In een bouwproject kunt u gemakkelijk uw grip op de kosten verliezen. Er zit dan vaak niets anders op dan rigoureus te snijden in de plannen en de kwaliteit bij te stellen. 
Met deskundig bouwkostenadvies krijgt u helder inzicht in uw bouwkosten én de regie erover.

Stevig grip op uw budget
4Building geeft u financieel houvast, ondersteunt u bij prijsonderhandelingen en bewaakt uw budget – van het eerste idee tot de laatste steen. Wij zijn strikt onafhankelijk en daarom dé vertrouwenspersoon voor u bij het beheersen van uw bouwkosten.

Wij vertalen uw ambities in betrouwbare ramingen, verdeeld over herkenbare elementen. Deze door ons ontwikkelde methode geeft u een begrijpelijk overzicht. Onze bouwkostendeskundigen sturen de uitwerking van uw plannen binnen de budgettaire kaders en houden de kansop onnodige kosten zo klein mogelijk. Door nauw samen te werken met het ontwerpteam benutten we alle ontwerpkansen voor de beste kwaliteit. Bovendien maakt onze methode aannemers onderling goed vergelijkbaar zodat we snel en effectief de meest geschikte kunnen selecteren. Zo bent u verzekerd van maximaal grip en invloed op kosten én kwaliteit.

Overzicht, inzicht en regie
Strategisch advies, een frisse blik en een persoonlijke aanpak: dat maakt 4Building uniek. Onze bouwkostendeskundigen geven u overzicht, inzicht en regie. Ze spelen een doorslaggevende rol bij aanbestedingen en prijsonderhandelingen.

Ons bureau bestaat uit een toegewijd team van huisvestingsadviseurs, projectmanagers, bouwkostendeskundigen en aanbestedingsspecialisten. Met deze bijzonder brede expertise is 4Building uw complete partner in elk bouwproject. In alle openheid en met veel plezier werken we samen met u, schouder aan schouder, aan het beste eindresultaat.

4Building bouwt of ontwikkelt niet zelf. Als onafhankelijk adviseur is ons enige belang dat u als opdrachtgever tevreden terugblikt op het proces, enthousiast bent over het resultaat en vol vertrouwen naar de toekomst kijkt.

Even bellen met een bouwkostendeskundige? Neem dan contact met ons op.

Contactpersoon

ing. C. (Kees) Regelink
Bouwkostenadviseur & Partner

Kees is al tientallen jaren dé vertrouwenspersoon van opdrachtgevers bij het beheersen van bouw- en investeringskosten. Hij zorgt voor een heldere prognose van de bouwkosten ten opzicht van het budget en stuurt de uitwerking van de plannen binnen de budgettaire kaders. Daarnaast speelt hij een doorslaggevende rol bij aanbestedingen en prijsonderhandelingen.

+31 (0)6 100 90 286
linkedin

4BuildingProjecten

2014.1597_Corendon Apartments_slider_4.jpg

Corendon Village Hotel Amsterdam - Apartments

2012.1433_Slider.jpg

Nieuwbouw Fugro TechCenter

2010.1212_Slider_project_UMCU-OK_2.jpg

Renovatie 21 OK's UMC Utrecht

2009.1008_QO_banner_1.jpg

Nieuwbouw QO Hotel Amsterdam

4BuildingKlanten

http://www.hetsporthuisabcoude.nl/over-ons/stichting-zwembad-abcoude/ http://www.corendonhotels.com/nl/ http://www.vlaardingen.nl http://www.albeda.nl http://siza.nl http://respectzorggroep.nl https://www.ihg.com/hotels/us/en/reservation http://www.ridderkerk.nl http://www.sabprofiel.nl http://www.spitalzentrum-biel.ch/home/ http://www.4building.nl/projecten/huis-van-het-onderwijs-leiden/62/detail-projecten https://www.hetwkz.nl/nl/ http://www.catharinastichting.nl http://www.tudelft.nl/ http://cultuurontwerp.nl/ http://www.zilveresdoorn.nl http://www.eur.nl http://www.qo-amsterdam.com http://www.umcutrecht.nl/nl/Ziekenhuis http://www.schiphol.nl/index_shg.html http://www.barendrecht.nl/

 

4BuildingDiensten


Wij hebben een breed scala aan diensten, waarin wij u van projectadvies, -begeleiding en -ondersteuning kunnen voorzien, van het prille begin tot aan de eindfase en ingebruikname. Doordat een groot aantal van onze projectmanagers en adviseurs kennis bezit in meerdere vakgebieden, alsmede door deze kennis ook nog eens te kunnen weerleggen met elkaar, zijn wij van mening dat wij u te allen tijde zo optimaal mogelijk van dienst kunnen zijn.

Huisvestingsadvies

4building
Lees verder

Aanbesteden & Contracteren

4building
Lees verder

Bouwkostenmanagement

4building
Lees verder

Projectmanagement

4building
Lees verder

Duurzame Ontwikkeling

4building
Lees verder

4BuildingUsers

4building
Lees verder

Conceptontwikkeling

4building
Lees verder

Ontwerpmanagement

4building
Lees verder

Risicomanagement

4building
Lees verder

Directievoering & Toezicht

4building
Lees verder

Aankoopkeuringen & Standopnames

4building
Lees verder

Onderhoudsmanagement

4building
Lees verder

Meetcertificaten NEN 2580

4building
Lees verder
Alle diensten