Slider_aankoopkeuringen_standopnames.jpg
U bevindt zich hier  ›   › Diensten › Aankoopkeuringen & Standopnames

Aankoopkeuringen & Standopnames


Als uw organisatie op zoek is naar nieuwe vastgoedobjecten als belegging, dan is het verkrijgen van de juiste stand van zaken van de groot belang. 

4Building heeft de kennis en expertise om gedegen en snel een technische en financiële opname van het vastgoedobject te maken. Na inventarisatie ter plaatse en de beoordeling van de aanwezige technische en financiële stukken verzorgen wij binnen enkele weken een technisch rapport en een financieel overzicht gebaseerd op de NlSfb methode. Het technisch rapport wordt voorzien van kleurenfotos. Ook is 4Building in staat om de lopende en/of niet aanwezige noodzakelijke onderhoudscontracten voor installaties en/of gebouwonderdelen inzichtelijk te maken. 

Met onze technische rapportage en het financieel overzicht krijgt u een stuk in handen waarmee u uw aankoop/belegging op onafhankelijke wijze kunt onderbouwen.

Recent heeft 4Building voor de Aspen Group de Technical Due dilligence van een logistiek centrum met kantoren begeleid.

Standopnames

Als uw bedrijf of uw aannemer failliet gaat en het project is nog niet gereed, dan is het verkrijgen van de juiste stand van zaken van groot belang. Ook als u een meningsverschil heeft over de stand van de werkzaamheden en de daarmee gepaard gaande financiën is een goede standopname onontbeerlijk. Vaak zijn de betrokkenen niet langer meer in de gelegenheid om deze standopname te maken en moet u op zoek naar een partner.

Stabu of NlSfb methode

4Building heeft de kennis en expertise om gedegen en snel een technische en financiële standopname van uw werk te maken. Na inventarisatie ter plaatse en de beoordeling van de aanwezige technische en financiële stukken verzorgen wij binnen enkele weken een technisch rapport en een financieel overzicht gebaseerd op de Stabu of NlSfb methode. Het technisch rapport wordt voorzien van kleurenfotos.

Met onze technische rapportage en het financieel overzicht krijgt u een stuk in handen waarmee de eventuele geschillen die u heeft met uw opdrachtnemer of opdrachtgever op een onafhankelijke wijze kunt onderbouwen.

Ziggo dome

Recent heeft 4Building in opdracht van vanRiet Advocaten, als curator van het faillisement van Midreth bv de standopnames gemaakt van het Ziggo dome te Amsterdam en Winkelcentrum Bloemendaal te Gouda. In opdracht van CMS Derks Star Busmann hebben medewerkers van 4Building de standopname van het Scheringa Museum voor Realisme voor de curatoren begeleid.
4Building

Contactpersoon

J.J.M. (John) Haamans
Projectmanager

John heeft jarenlange ervaring en kennis in het begeleiden van speciale nieuwbouw (drukkerij, zorg en museum) en verbouwprojecten, alsmede in het onderhoud en beheer van vastgoed. Hij heeft ook als opdrachtgever gewerkt waardoor hij zich goed in de situatie van de opdrachtgever kan verplaatsen. John is in alle fasen van de ontwikkeling en bouw van projecten een waardevolle kracht voor de opdrachtgever.

+31 (0)6 124 95 861
linkedin

4BuildingDiensten


Wij hebben een breed scala aan diensten, waarin wij u van projectadvies, -begeleiding en -ondersteuning kunnen voorzien, van het prille begin tot aan de eindfase en ingebruikname. Doordat een groot aantal van onze projectmanagers en adviseurs kennis bezit in meerdere vakgebieden, alsmede door deze kennis ook nog eens te kunnen weerleggen met elkaar, zijn wij van mening dat wij u te allen tijde zo optimaal mogelijk van dienst kunnen zijn.

Huisvestingsadvies

4building
Lees verder

Aanbesteden & Contracteren

4building
Lees verder

Bouwkostenmanagement

4building
Lees verder

Projectmanagement

4building
Lees verder

Duurzame Ontwikkeling

4building
Lees verder

4BuildingUsers

4building
Lees verder

Conceptontwikkeling

4building
Lees verder

Ontwerpmanagement

4building
Lees verder

Risicomanagement

4building
Lees verder

Directievoering & Toezicht

4building
Lees verder

Aankoopkeuringen & Standopnames

4building
Lees verder

Onderhoudsmanagement

4building
Lees verder
Alle diensten

4BuildingKlanten

http://www.hetsporthuisabcoude.nl/over-ons/stichting-zwembad-abcoude/ http://www.corendonhotels.com/nl/ http://www.vlaardingen.nl http://www.albeda.nl http://siza.nl http://respectzorggroep.nl https://www.ihg.com/hotels/us/en/reservation http://www.ridderkerk.nl http://www.sabprofiel.nl http://www.spitalzentrum-biel.ch/home/ http://www.4building.nl/projecten/huis-van-het-onderwijs-leiden/62/detail-projecten https://www.hetwkz.nl/nl/ http://www.catharinastichting.nl http://www.tudelft.nl/ http://cultuurontwerp.nl/ http://www.zilveresdoorn.nl http://www.eur.nl http://www.qo-amsterdam.com http://www.umcutrecht.nl/nl/Ziekenhuis http://www.schiphol.nl/index_shg.html http://www.barendrecht.nl/