iStock_000050982404_Double_klein.jpg
U bevindt zich hier  ›   › Diensten › Aanbesteden & Contracteren

Aanbesteden & Contracteren


Voor een optimaal eindresultaat van een bouw- of huisvestingsproject (kwalitatief en financieel) is het noodzakelijk om al in een vroeg stadium na te denken over de contractvorm, de strategie van contracteren en de wijze van benaderen van de markt.

Wij kunnen voor opdrachtgevers delen van of het gehele proces van adviseren over de strategie tot en met de daadwerkelijke selectie en contractering uitvoeren. Hierbij wordt met grote zorgvuldigheid het proces aangestuurd en bewaakt en alle noodzakelijke documenten opgesteld.

Projectdoelen
Contracteren en aanbesteden is een essentieel onderdeel in het ontwikkel- en bouwproces en van grote betekenis voor de juiste overdacht van opgedane (ontwerp)kennis & ambities en het organiseren van de positie van opdrachtgever en opdrachtnemer.

Aanbesteden is het gestructureerd zoeken van een partij voor het kwalitatief goed uitvoeren van een taak. Daarbij dient de kans op een aanbestedingsresultaat, dat past binnen de projectdoelen (bijv. budget & planning), te worden gemaximaliseerd en dienen tevens de uitgangspunten voor een kwalitatief en professioneel bouwproces te worden vastgelegd.

Succesvol contracteren en aanbesteden is een bundeling van kennis van:

Wij kennen niet alleen de traditionele aanbesteding- en contractvormen, maar ook de "ins & outs" van de moderne geïntegreerde contractvormen zoals Design & Build (& Maintain), en de verschillende nieuwere aanbestedingvormen zoals de concurrentiegerichte dialoog.

Snedemethodiek
Naast de bestaande aanbestedingsvormen, hebben wij onze kennis en ervaring gebruikt om een eigen aanbestedingsvorm te ontwikkelen, waarbij de opdrachtgever de regie blijft houden tot en met het eindresultaat. De methode is transparant en heeft zich al in allerlei marktomstandigheden bewezen.

Voordelen van deze zogenaamde snedemethodiek zijn:

Bij de uitvoering van deze procedure is een specialistische begeleiding wel noodzakelijk. Wij informeren u graag over de verdere inhoud van de methode.

Wij zijn ons bewust van de grote verantwoordelijkheid die wij hebben bij de advisering en uitvoering van aanbestedingen en contracteringen. U kunt daarbij vertrouwen op onze onafhankelijkheid en al onze ervaring en deskundigheid.

Download pdf Productblad Aanbesteden & Contracteren

Contactpersoon

ir. P.Y. (Peter) Regtering
Projectmanager Infra

Peter heeft ruime ervaring in de proces- en projectmatige aanpak van projecten van verschillende aard en omvang. Hij richt zich voornamelijk op lijninfrastructuur projecten en treedt daarbij veelal op namens de opdrachtgever. Vanwege de inzet bij veel (semi-) overheidsinstellingen heeft hij veel kennis opgedaan van de bestuurlijke en ambtelijke processen en kent de nuances tussen de verschillende belangen.

+31 (0)6 227 64 866
linkedin

4BuildingProjecten

2011.1307_KBF_slider.jpg

KBF Studio

Slider_Diensten_Risicomanagement.jpg

Risicomanagement grondbeleid Nijkerk en Leusden

2010.1127 Ru Paré_slider.jpg

Nieuwbouw Community Center Ru Paré

2009.1087_slider met verkeersbord RKZ_DSCN1930.JPG.jpg

Uitbreiding en renovatie Rode Kruis Ziekenhuis

4BuildingKlanten

http://www.multivastgoed.nl/ http://www.ggzwnb.nl/ http://www.borus.nl/ http://www.hospicebardo.nl/ http://www.4building.nl/projecten/nieuwbouw-hotel-amstelkwartier/62 http://www.rocmondriaan.nl/ http://oma.eu/ https://www.rkz.nl http://www.nsstations.nl/ http://www.umcutrecht.nl/nl/Ziekenhuis http://rrc.nl/ http://www.schiphol.nl/index_shg.html http://www.barendrecht.nl/ http://www.diaconessenhuis.nl/ http://www.ggzingeest.nl/ http://www.serigasinternational.com/ https://www.zuidoostzorg.nl/ http://www.vumc.nl http://www.lingotto.nl/ http://www.hema.nl/ http://www.demeerwaarde.nl/

 

4BuildingDiensten


Wij hebben een breed scala aan diensten, waarin wij u van projectadvies, -begeleiding en -ondersteuning kunnen voorzien, van het prille begin tot aan de eindfase en ingebruikname. Doordat een groot aantal van onze projectmanagers en adviseurs kennis bezit in meerdere vakgebieden, alsmede door deze kennis ook nog eens te kunnen weerleggen met elkaar, zijn wij van mening dat wij u te allen tijde zo optimaal mogelijk van dienst kunnen zijn.

Huisvestingsadvies

4building
Lees verder

Aanbesteden & Contracteren

4building
Lees verder

Bouwkostenmanagement

4building
Lees verder

Projectmanagement

4building
Lees verder

4BuildingUsers

4building
Lees verder

Conceptontwikkeling

4building
Lees verder

Ontwerpmanagement

4building
Lees verder

Risicomanagement

4building
Lees verder

Directievoering & Toezicht

4building
Lees verder

Aankoopkeuringen & Standopnames

4building
Lees verder

Onderhoudsmanagement

4building
Lees verder

Meetcertificaten NEN 2580

4building
Lees verder

Circulair ontwikkelen

4building
Lees verder
Alle diensten