iStock_000050982404_Double_klein.jpg
U bevindt zich hier  ›   › Diensten › Aanbesteden & Contracteren

Aanbesteden & Contracteren


U wilt uw bouwproject zonder gedoe tot een succes maken. Welke afspraken moet u maken met een architect of aannemer? Hoe kunt u uw project het beste organiseren? Wat wilt u in eigen hand houden en wat wilt u overlaten aan de markt?

Dit is een belangrijk moment met vergaande gevolgen voor uw eigen (rechts)positie en die van de betrokken partijen. De financiële belangen zijn groot en de verdeling van taken en risico’s vraagt zorgvuldige afweging. Met onafhankelijk en doordacht aanbestedingsadvies verzekert u zich van het beste projectresultaat.

Casting en script
Wie krijgt welke rol? Welke prestaties moeten er geleverd worden? Aan welke (aanbestedings)regels wordt u gehouden? Ligt het script helemaal vast of mag er eigen inbreng zijn? 4Building biedt u de ideale balans tussen wetgeving, markt en projectambities.

Voor uw specifieke project bepalen we samen de beste (juridische) omgeving. Met hulp van onze onafhankelijke specialisten selecteert u de juiste partners. Met hen sluiten we passende contracten met glasheldere afspraken over verantwoordelijkheden, aansprakelijkheden en risico’s. Onze contracten laten géén ruimte voor interpretatie, maar wél voor het creatieve proces, kennis en kunde. Zo zorgen we voor de sterkste uitwerking van uw bouwvraagstuk.

Een goed contract is het halve werk
Strategisch advies, een frisse blik en een persoonlijke aanpak: dat maakt 4Building uniek. Onze aanbestedingsadviseurs brengen grote marktkennis in en dragen zorg voor de uitwerking en juridische borging van de projectorganisatie.

Ons bureau bestaat uit een toegewijd team van huisvestingsadviseurs, projectmanagers, bouwkostendeskundigenen aanbestedingsspecialisten. Met deze bijzonder brede expertise is 4Building uw complete partner in elk bouwproject. In alle openheid en met veel plezier werken we samen met u, schouder aan schouder, aan het beste eindresultaat.

4Building bouwt of ontwikkelt niet zelf. Als onafhankelijk adviseur is ons enige belang dat u als opdrachtgever tevreden terugblikt op het proces, enthousiast bent over het resultaat en vol vertrouwen naar de toekomst kijkt.

Even bellen met een aanbestedingsspecialist? Neem dan contact met ons op.

Contactpersoon

ir. P.A. (Philip) Wenneker
Sr. Projectmanager & Partner

Philip geeft leiding aan de ontwikkeling van bijzondere utiliteitsgebouwen zoals onderwijsgebouwen, commercieel of cultureel vastgoed. In dit brede werkterrein geeft hij vorm aan de projectorganisaties, en stuurt het ontwikkelingsproces zodanig aan dat de huisvestingsvraagstukken van de klant een optimale invulling krijgen.

+31 (0)6 100 89 864
linkedin

4BuildingProjecten

2016.1791 Render_5.jpg

Nieuwbouw Sporthal De Wissel

2014.1597_Corendon Apartments_slider_4.jpg

Corendon Village Hotel Amsterdam - Apartments

2010.1212_Slider_project_UMCU-OK_2.jpg

Renovatie 21 OK's UMC Utrecht

2009.1008_QO_banner_1.jpg

Nieuwbouw QO Hotel Amsterdam

4BuildingKlanten

http://www.hetsporthuisabcoude.nl/over-ons/stichting-zwembad-abcoude/ http://www.corendonhotels.com/nl/ http://www.vlaardingen.nl http://www.albeda.nl http://siza.nl http://respectzorggroep.nl https://www.ihg.com/hotels/us/en/reservation http://www.ridderkerk.nl http://www.sabprofiel.nl http://www.spitalzentrum-biel.ch/home/ http://www.4building.nl/projecten/huis-van-het-onderwijs-leiden/62/detail-projecten https://www.hetwkz.nl/nl/ http://www.catharinastichting.nl http://www.tudelft.nl/ http://cultuurontwerp.nl/ http://www.zilveresdoorn.nl http://www.eur.nl http://www.qo-amsterdam.com http://www.umcutrecht.nl/nl/Ziekenhuis http://www.schiphol.nl/index_shg.html http://www.barendrecht.nl/

 

4BuildingDiensten


Wij hebben een breed scala aan diensten, waarin wij u van projectadvies, -begeleiding en -ondersteuning kunnen voorzien, van het prille begin tot aan de eindfase en ingebruikname. Doordat een groot aantal van onze projectmanagers en adviseurs kennis bezit in meerdere vakgebieden, alsmede door deze kennis ook nog eens te kunnen weerleggen met elkaar, zijn wij van mening dat wij u te allen tijde zo optimaal mogelijk van dienst kunnen zijn.

Huisvestingsadvies

4building
Lees verder

Aanbesteden & Contracteren

4building
Lees verder

Bouwkostenmanagement

4building
Lees verder

Projectmanagement

4building
Lees verder

Duurzame Ontwikkeling

4building
Lees verder

4BuildingUsers

4building
Lees verder

Conceptontwikkeling

4building
Lees verder

Ontwerpmanagement

4building
Lees verder

Risicomanagement

4building
Lees verder

Directievoering & Toezicht

4building
Lees verder

Aankoopkeuringen & Standopnames

4building
Lees verder

Onderhoudsmanagement

4building
Lees verder
Alle diensten