iStock_000050982404_Double_klein.jpg
U bevindt zich hier  ›   › Diensten › Aanbesteden & Contracteren

Aanbesteden & Contracteren


Voor een optimaal eindresultaat van een bouw- of huisvestingsproject (kwalitatief en financieel) is het noodzakelijk om al in een vroeg stadium na te denken over de contractvorm, de strategie van contracteren en de wijze van benaderen van de markt.

Wij kunnen voor opdrachtgevers delen van of het gehele proces van adviseren over de strategie tot en met de daadwerkelijke selectie en contractering uitvoeren. Hierbij wordt met grote zorgvuldigheid het proces aangestuurd en bewaakt en alle noodzakelijke documenten opgesteld.

Projectdoelen
Contracteren en aanbesteden is een essentieel onderdeel in het ontwikkel- en bouwproces en van grote betekenis voor de juiste overdacht van opgedane (ontwerp)kennis & ambities en het organiseren van de positie van opdrachtgever en opdrachtnemer.

Aanbesteden is het gestructureerd zoeken van een partij voor het kwalitatief goed uitvoeren van een taak. Daarbij dient de kans op een aanbestedingsresultaat, dat past binnen de projectdoelen (bijv. budget & planning), te worden gemaximaliseerd en dienen tevens de uitgangspunten voor een kwalitatief en professioneel bouwproces te worden vastgelegd.

Succesvol contracteren en aanbesteden is een bundeling van kennis van:

Wij kennen niet alleen de traditionele aanbesteding- en contractvormen, maar ook de "ins & outs" van de moderne geïntegreerde contractvormen zoals Design & Build (& Maintain), en de verschillende nieuwere aanbestedingvormen zoals de concurrentiegerichte dialoog.

Snedemethodiek
Naast de bestaande aanbestedingsvormen, hebben wij onze kennis en ervaring gebruikt om een eigen aanbestedingsvorm te ontwikkelen, waarbij de opdrachtgever de regie blijft houden tot en met het eindresultaat. De methode is transparant en heeft zich al in allerlei marktomstandigheden bewezen.

Voordelen van deze zogenaamde snedemethodiek zijn:

Bij de uitvoering van deze procedure is een specialistische begeleiding wel noodzakelijk. Wij informeren u graag over de verdere inhoud van de methode.

Wij zijn ons bewust van de grote verantwoordelijkheid die wij hebben bij de advisering en uitvoering van aanbestedingen en contracteringen. U kunt daarbij vertrouwen op onze onafhankelijkheid en al onze ervaring en deskundigheid.

Download pdf Productblad Aanbesteden & Contracteren

Contactpersoon

ir. P.A. (Philip) Wenneker
Sr. Projectmanager & Partner

Philip geeft leiding aan de ontwikkeling van bijzondere utiliteitsgebouwen zoals onderwijsgebouwen, commercieel of cultureel vastgoed. In dit brede werkterrein geeft hij vorm aan de projectorganisaties, en stuurt het ontwikkelingsproces zodanig aan dat de huisvestingsvraagstukken van de klant een optimale invulling krijgen.

+31 (0)6 100 89 864
linkedin

4BuildingProjecten

2016.1791 Render_5.jpg

Nieuwbouw Sporthal De Wissel

2014.1597_Corendon Apartments_slider_4.jpg

Corendon Village Hotel Amsterdam - Apartments

2010.1212_Slider_project_UMCU-OK_2.jpg

Renovatie 21 OK's UMC Utrecht

2009.1008_QO_banner_1.jpg

Nieuwbouw QO Hotel Amsterdam

4BuildingKlanten

http://www.hetsporthuisabcoude.nl/over-ons/stichting-zwembad-abcoude/ http://www.corendonhotels.com/nl/ http://www.vlaardingen.nl http://www.albeda.nl http://siza.nl http://respectzorggroep.nl https://www.ihg.com/hotels/us/en/reservation http://www.ridderkerk.nl http://www.sabprofiel.nl http://www.spitalzentrum-biel.ch/home/ http://www.4building.nl/projecten/huis-van-het-onderwijs-leiden/62/detail-projecten https://www.hetwkz.nl/nl/ http://www.catharinastichting.nl http://www.tudelft.nl/ http://cultuurontwerp.nl/ http://www.zilveresdoorn.nl http://www.eur.nl http://www.qo-amsterdam.com http://www.umcutrecht.nl/nl/Ziekenhuis http://www.schiphol.nl/index_shg.html http://www.barendrecht.nl/

 

4BuildingDiensten


Wij hebben een breed scala aan diensten, waarin wij u van projectadvies, -begeleiding en -ondersteuning kunnen voorzien, van het prille begin tot aan de eindfase en ingebruikname. Doordat een groot aantal van onze projectmanagers en adviseurs kennis bezit in meerdere vakgebieden, alsmede door deze kennis ook nog eens te kunnen weerleggen met elkaar, zijn wij van mening dat wij u te allen tijde zo optimaal mogelijk van dienst kunnen zijn.

Huisvestingsadvies

4building
Lees verder

Aanbesteden & Contracteren

4building
Lees verder

Bouwkostenmanagement

4building
Lees verder

Projectmanagement

4building
Lees verder

Duurzame Ontwikkeling

4building
Lees verder

4BuildingUsers

4building
Lees verder

Conceptontwikkeling

4building
Lees verder

Ontwerpmanagement

4building
Lees verder

Risicomanagement

4building
Lees verder

Directievoering & Toezicht

4building
Lees verder

Aankoopkeuringen & Standopnames

4building
Lees verder

Onderhoudsmanagement

4building
Lees verder

Meetcertificaten NEN 2580

4building
Lees verder
Alle diensten